Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wczoraj chciałam kupić na raty przedmiot. Padło na limit odnawialny, złożyłam wniosek, wszystko było w porządku. Dziś dostałam mail, że przelew weryfikacyjny się nie powiódł. Domyślam się, że adres się nie zgadzał. Z tym, że na allegro po wejściu w listę przedmiotów na raty widnieje, że 2 razy złożyłam wniosek na to samo urządzenie. Teraz jeżeli potwierdzę jednak tym przelewem, raty obejma obydwa przedmioty. Jak to odkręcić? Jak anulować jedno z tych urządzeń?
Jeśli potwierdzisz ponownie przelewem z właściwymi danymi (adresem), zrobisz to do jednego, konkretnego wniosku i ten zostanie zaakceptowany i dojdzie do zakupu jednego przedmiotu, który pojawi się w zakładce Kupione. Drugi wniosek bez potwierdzenia będzie bezskuteczny i do zakupu nie dojdzie.
Dzwoniłam na infolinię banku i powiedzieli mi, że obydwa przedmioty będą się liczyć. Czy jeżeli nie potwierdzę tym przelewem to samo anuluje się po jakimś czasie?
Tego na infolinii nie powiedzieli? Moim zdaniem samo się anuluje po pewnym czasie i na pewno do zakupu nie dojdzie. Jeśli powiedzieli, że zakup po ponownej weryfikacji będzie dotyczył 2 sztuk, to zaraz po zakupie można odstąpić od umowy ze sprzedawcą 1 sztuki, klikając "zwróć całość lub część zakupu" w zakładce Kupione, a wtedy pieniądze z jednego zakupu zasilają limit odnawialny kupującego i można z niego skorzystać w innym zakupie.
Zadzwoniłam jeszcze raz na infolinię banku i poinformowali mnie, że po 4 dniach wniosek się sam anuluje. Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam