Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem 4 takie same produkty na raz od jednego sprzedającego i zdecydowałem na zwrot dwóch. Każdy był pakowany osobno. Zwrot chciałem nadać kurierem z adresu za co dopłaciłem. Kurier przyjechał i nie odebrał paczki bo twierdzi że są dwie a nie jedna. Co mam teraz zrobić?
Jak wybrałaś opcje samodzielnej odsyłki to zapłać za drugą etykietę.
Skoro to jest zwrot z allegro smart to mam ponosić koszty 40zl za odesłanie?
@wino123_87 Napisałeś że dopłaciłeś bo wybrałeś inny sposób odesłania niż darmowy. a jak chcesz ze Smartem: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e
@wino123_87 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
cceb3600-f436-11ee-864a-ff7556334787
@wino123_87 upewnij się proszę, że to numer zamówienia, ponieważ w systemie go nie znajduje. Nie jest to też identyfikator płatności.
Taki
de8d5c42-f50d-11ee-8146-230c1768a237
Teraz wysłałem identyfikator płatności
Nie wiem czy to ważne ale nie było to kupywane z tego konta allegro
@wino123_87 ok, znalezione. Poczekaj proszę na wiadomość e-mail od nas w tej sprawie. Zwrot powinien być darmowy, ponieważ zamówienie było Smart!
Dzwoniłem do dpd nie potrafią odpowiedzieć jak to nadać mowia żeby kontaktować się z allegro. Na tych 4 paczkach co przyszły była ta sama etykieta czyli jako jedna paczkawiec te dwie powinny też wrócić jako jedna
@wino123_87 Doradca zwrócił opłatę za etykietę, a teraz widzę, że jest wygenerowana większa ilość etykiet zwrotowych, czy problem wciąż występuje? Czy teraz masz odpowiednią ilość etykiet?
Tak mam juz odpowiednią ilość powinno być wszystko wporzadku. Jutro spróbuję nadać na poczcie