Używamy plików cookie, aby umożliwić Ci korzystanie z naszej strony, poprawiać jej funkcjonalność oraz przetwarzać informacje analityczne. Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystamy z plików cookie. Po akceptacji strona zostanie automatycznie odświeżona.
Witam mam taki problem wczoraj ktoś kupił odemnie produkt gdzie myślałem że już go nie mam wcisnąłem zwrot środków dla kupującego jednak już wyslascie mi na konto pieniądze okazało się że znalazłem jeszcze ten produkt i wczoraj wysłałem kupującemu dziś ktoś inny rano kupił produkt gdzie już nie nie mam tego produktu i zapomniałem usunąć ogłoszenie chciałem zrobić zwrot gotówki dla kupującego ale allegro automatycznie wysłało zwrot temu poprzedniemu sprzedającemu i niewiem jak to wszystko wyjasnic
@joker1986-20 Cześć 🙂 W celu uporządkowania informacji muszę dopytać. Rozumiem, że do zamówienia, do którego zwróciłeś pieniądze, wysłałeś już produkt? Rozpisz mi to proszę wraz z numerami zamówień, których dotyczy konkretna sytuacja.