anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z płatnością BLIK

Dezu-D1
#2 Obserwator#

Witam, dokonałem zakupu łóżeczka dla dziecka na kwotę 888,99. Płatność BLIK po stronie banku przeszła prawidłowo (aktualnie widnieje w blokadach). W widoku transakcji jest jednak komunikat "Płatność w toku. Oczekujemy na potwierdzenie płatności." Dzieje się dzisiaj coś z płatnościami? Co mogę zrobić z tą sytuacją? Ponowne zapłacenie nie wchodzi w grę ze względu na ograniczone środki.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Dezu-D1  niestety nikt Ci nie przyspieszy tego zwrotu, musisz poczekać aż kasa wróci i kupić ponownie

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Dezu-D1 występują dziś problemy z działaniem metody płatności BLIK. Widzę jednak, że płatność za wskazane zamówienie jest zrealizowana prawidłowo. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Dezu-D1
#2 Obserwator#

Jakieś parę minut temu dostałem wiadomość na maila o zapłaceniu za przedmiot. Dzięki za info.

oznacz moderatorów

Client:58406857
#2 Obserwator#
  • Zakup ofert przez BIK środki pobrane a informacja widnieje ze płatność w toku. Anulowałam jeden zakup kupilam ponownie wciąż to samo. Czy środki wrócą?
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:58406857 jeżeli zakup na prawdziwej stronie allegro to pieniądze powinny do 3 dni roboczych wrócić.

oznacz moderatorów

kartofl
#7 Wielbiciel#

Środki pobrane z konta (blik) a płatność na allegro oznaczona jako nieudana i informacja o konieczności dokończenia transakcji. Co zrobić w tej sytuacji? Nie zamierzam ponownie opłacać towaru bo nie mam gwarancji co do tego, co się stanie z pieniędzmi. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@kartofl kolejny dziś wątek. Chyba blik znów złapał zadyszkę jak ostatnio. Nieudana płatność powinna wrócić do 3 dni roboczych 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Client:44052296  nie chyba, tylko na pewno😉, ale tym razem niektóre płatności przechodzą po czasie, a inne wracają, więc to loteria😁

oznacz moderatorów