anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z płatnością payu

Daer6666
#7 Wielbiciel#

Ostatnio mam problem z płatnością payu w banku ING. Wszystko idzie ładnie ( tak jak dawniej ) do czasu wejścia na stronę banku - nie wyświetla się okno potwierdzenia transakcji tylko strona domowa banku... Dodam , że korzystam z bezpiecznej przeglądarki .  Do tej pory wszystko przebiegało bez problemu... Ciągle korzystam z Win 7 i firefoxa . Czy ktoś miał taki problem ? No i jak z tego wybrnął...

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Daer6666 czy problem występuje też, gdy korzystasz z innej przeglądarki? I czy pojawia się tylko podczas zakupów na Allegro? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Daer6666
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za zainteresowanie i porady.  Nie korzystam z innej przeglądarki  , natomiast większość zakupów internetowych robię na Allegro więc jeszcze nie wiem jak działa payu na innych stronach.  Jeżeli w najbliższym czasie nie wybrnę z tego problemu to oczywiste jest , że będę próbował na innej przeglądarce. Teraz zaczynam podejrzewać program antywirusowy który niedawno zainstalowałem - dokładnie mówiąc przeszedłem na lepszą wersję. Wydaje mi się ,że ustawienia są ok. Spróbuję jeszcze otwierać Allegro w bezpiecznej przeglądarce - może jest jakiś konflikt przechodząc ze zwykłej strony do bezpiecznej ( miałem taki problem z uwierzytelnieniem na stronach typu mój pit... ) . Będę próbował przy najbliższych zakupach.

oznacz moderatorów