Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nie mogę zapłacić za zakupy przez santander, nawet nie mogę go zaznaczyć przy kupnie .... ktoś wie o co chodzi?
@Client:34252171 Czyli kartą płatniczą.Jak to jest karta płatnicza to są pewne obostrzenia:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/metody-platnosci/allegro-finanse-jak-zaplacic-za-przedmiot-k...
Mam dzisiaj to samo. Nie można płacić zarówno kartą jak i szybkim przelewem w Santanderze. Wszystkie inne banki dostępne, tylko Santander wyszarzony.
Witam taka informacja widnieje na profilu FB Banku Santander. Uwaga! Niektórzy z Was mogą mieć problem z płaceniem przez Payu. Skorzystajcie z BLIKA lub innych form płatności.
@dudus361 Kto by zaglądał na fejsia😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dziś jest to samo, nie ma Santandera jak i chyba kilku innych banków na liście.
Potwierdzam nie ma na liście Santander Bank
@Client:34252171 @Zwyczajny-Kot w banku Santander były przeprowadzone prace serwisowe w nocy z 23.04 na 24.04 w godzinach 22:00 - 7:30 Bank informował, że w tym czasie mogą występować problemy z płatnościami. Gdyby podobne problemy wystąpiły w przyszłości, aktualności na temat dostępności usług banku Santander można sprawdzić tutaj.
Chce kupić przedmiot daje szybki przelew A tu nie ma mojego banku santander
Przecież jest, ja zawsze płacę z Santandera, ostatnio płaciłem 08.04
marlena, mam podobny problem. Co ciekawe, wczoraj robiłem zakupy i płaciłem normalnie przelewem 24 z santander. Dzisiaj zonk. Są wszystkie banki prócz Santander. Dlatego chwilkę zaczekam.
Być może bank ma przerwę techniczną, wtedy podczas wyboru banku z listy jego ikona jest szara. Taka przerwa zazwyczaj trwa krótko.