Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem zapłacilem za konsole blikiem i pokazalo ze transakcja nieudana, a z konta kase zabralo co robić
@Mulletonfire to jeszcze sprawdź na koncie gdzie poszła kasa, czy na kryptowaluty, czy wypłacona w bankomacie🤔
W sensie przez allegro zaplacilem normalnie. Oczekuje na zaksiegowanie Zen.com
Ale nie pokazuje mi w allegro
@Mulletonfire to daj link do tej oferty
@Mulletonfire no więc tak jak mówiłem wcześniej, to nie jest strona Allegro, więc pozostaje Ci wycieczka na policję😔
Dodatkowo jeśli się logowałeś na tej stronie, to zmień hasło, bo oszuści już je mają
Gośc mi wyslał ze swojego numeru komórkowego. Mam pojsc z tym na policję?
@Mulletonfire tak, masz iść na policję , bo to nie jest strona Allegro i zostałeś zwyczajnie oszukany
co powiedziec im na policji
@Mulletonfire że dostałeś link z takiego numeru, że link prowadził do strony która łudząco przypomina Allegro, że zapłaciłeś blikiem itd.. i że chciałbyś zgłosić oszustwo
a jest jakakolwiek realna szansna na odzyskanie pieniedzy jak zglosze to na policje?
@Mulletonfire szanse są bardzo małe, ale nie zerowe dlatego warto się przejść
Trzeba czytać w apce bankowej, co się potwierdza. Oszuści mogą podrobić stronę Allegro, ale komunikat z potwierdzeniem transakcji BLIK nie podrobią. Oni liczą na potwierdzenie bez sprawdzenia.
A i na nie miałeś, że płacisz BLIK-iem na Allegro.pl lub Allegrolokalnie.pl.
Teraz juz wiem ze dałem sie nabrać. Musze sie z tym pogodzic bo z tego co widze nie ma raczej szans na odzyskanie kasy. Trudno się mowi
@Mulletonfire nie widzę żadnego takiego zakupu na Twoim koncie. Czy do oferty przeszedłeś przez przesłany od sprzedawcy link? Jeżeli tak, podaj go proszę tutaj.
@Syrena_zT 8 minut temu już dał link😉