Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłam zakupy gdzie płatność była od razu z przekierowania do banku. Wg banku przelew poszedł i wszystko było ściągnięte automatycznie-kasa wyszła. Wg Allegro płatność jest dalej w toku(oczekuje). Co z tym zrobić? Pierwszy raz mam taką sytuację a te rzeczy muszę w miarę szybko mieć u siebie
Napisać do allegro.. sprzedający nie wyśle towaru bez pieniędzy.
Wiem że bez kasy nie ma wysyłki. Póki co kasa została cofnięta z płatności PayU. Zrobię drugi przelew i zobaczę co wyjdzie.
Jak nie masz w zakładce "Moje zakupy" płatność zakończona, to środki nie trafią do sprzedającego. A ile czasu minęło od zapłaty, jak nie trafiły do sprzedającego to w ciągu 3 dni powinny wrócić. Pytałeś tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
Dziś kasa wróciła. Zamówienie robiłam chyba w niedz. Pierwszy raz mam taką akcję i nie wiedziałam jak ugryźć to. Ale teraz zrobię drugą płatność i może będzie ok
@powerkociaczek No dobrze, a co jest na stronie transakcyjnej banku w historii operacji? Tam są wszystkie dane do kogo poszedł przelew, numer konta, nazwa odbiorcy, kwota...
Dane do Allegro- płatność PayU. Nie zauważyłam żadnych odchyleń. Tak jak zawsze zaakceptowałam bez zmian. Kasa już wróciła. Zrobię drugą płatność i może będzie ok
@powerkociaczek Na Twoim koncie nie widzę nieopłaconego zamówienia, zatem wygląda na to, że ponowiona płatność przeszła bez problemów. 🙂