Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam pisze bo mam dziwną sprawę, zakupiłem kilka przedmiotów. Anulowałem te zamówienia. Zwrot niby dostałem bo saldo na koncie wróciło to stanu z przed płatności. Jednak gdy została zaksięgowana płatność i jeden zwrot saldo spadło i jest jeszcze niższe niż było.(saldo konta mam ujemne)
To masz czy nie masz śrdoki z tego "zwrotu".
Niby dostałem ale jakby znowu mi płatność pobrało i nie mam
@AleQ2007 podaj mi numery tych zamówień. Sprawdzę, czy zwrot został poprawnie zaksięgowany.
fa8eb7a2-7026-11ef-ad0d-8943caf59173
@ayo80 Okej tylko ja dokonałem zakupu zapłaciłem za zamówienie, pieniądze z konta zeszły. Anulowałem zamówienie, kwota blokady transakcji w aplikacji bankowej zmniejszyła się, a pieniądze wracały na konto. Płatność za zamówienie została przeniesiona z blokad to wykonanych transakcji i kwota jednego zwrotu też została tam dodana to nagle ponad 90zl znikło z konta i mam przez to bilans na minusie
Jakby pobrało jeszcze raz pieniądze za zamówienie
Dodatkowo w aplikacji bankowej mam 2 płatności z allegro a wykonywałem jedną płatność, jedne 120zl za pierwsze zamówienie, a drugie w blokadach 40zł za rzecz która nie była anulowana, więc coś jednak musi być nie tak.
Dosłownie wczoraj miałem ponad 70zl a po zaksięgowaniu płatności mam ujemne saldo
Jakby były 2 płatności, i z jednej zeszły pieniądze z blokady przez anulowanie i zwrot pieniędzy i druga płatność która zabrała całą kwotę.
fa8eb7a2-7026-11ef-ad0d-8943caf59173