anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przeglądaniem aukcji Allegro

Online-kauf
#10 Popularyzator

Od ponad trzech tygodni nie mam możliwości obserwacji aukcji chronologicznie kończących się. Mogę aukcje obserwować jedynie jako ostatnio dodane lub najstarsze i nic więcej. Sprawa wielokrotnie zgłaszana i nic się w tym temacie dalej nie dzieje, bo cały czas nad tym Allegro pracuje. Rozmowa z Pracownikiem Allegro też nic nie dała. Ma ktoś też podobny problem czy tylko ja? 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie tylko Ty. Było tu sporo takich postów. Na początku coś tam zgłosili dalej i dalej temat umarł...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Dziś otrzymałam taką odpowiedź:

Dzień dobry,

kontaktuje się w nawiązaniu do problemu z sortowaniem oraz Pani ostatniej wiadomości. 

Rozumiem, ze rozwiązanie sprawy wydłuża się, za co najmocniej przepraszamy. Niestety, ale prace jeszcze chwilę potrwają. Zapewniam, że jak tylko będziemy cokolwiek wiedzieć- napiszemy do Pani. 

Jeśli miałaby Pani w tej kwestii jakieś dodatkowe pytania- proszę o wiadomość w kontynuacji tej korespondencji. 

Życzę miłego dnia. 

Pozdrawiam
// Weronika [edytowano]
Zespół Allegro”

Tylko, źe Allegro pracuje nad tym już miesiąc i końca nie widać. Faktycznie dzielą ludzi na naszych i tych gorszych!

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Online-kauf otrzymałeś od nas odpowiedź mailową, więc z mojej strony nie mam nic nowego do dodania.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Tak, tylko co to jest za odpowiedź?! Co to ma znaczyć? Problem istnieje już od tak dawna, że w tym czasie powinien być już załatwiony. Może wyrzućcie tych waszych pseudo-informatyków, co nic nie potrafią sensownego zrobić! Inni mają ten problem również! 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Online-kauf myślę, że obrażanie nas przybliża Ciebie do rozwiązania sprawy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Nie jest moim zamiarem obrażanie, ale co to ma być?! Działacie teraz jak nasz rząd wszystkiego się wypieracie i opowiadacie że coś robicie! Tyle 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Online-kauf na forum nie dotykamy tematów politycznych, zgodnie z regulaminem. Staramy się pomóc, natomiast to jest jedyna odpowiedź jaką na tem moment możemy Tobie przekazać.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Przepraszam, zapędziłam się z polityką 😉 jednak tyle czasu to mój syn robi całe projekty jako programista. Tak rozwaliliście sobie stronę? 🤣 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ja tam mówię, żeby najbliższe technikum informatycznego poprosili o zrobienie tego. Ogarną im raz dwa i ucieszą się jak po 6-tce dostaną... Póki co dzieciaki mają ubaw z każdej zmiany i naprawdę nie żartuję...

oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

No chyba tak! Mają tam dzieciaki, co to mówią że coś potrafią! Może mają tych z zagranicy "inżynierów" czy jak? 😁 Mój syn jest programistą i w takim czasie to robi duże projekty tyle że dla banków amerykańskich. No co to jest to tego zupełnie nie rozumiem! 😂 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A to wyjaśnia sprawę. Banki dobrze płacą. Prezes Allegro przechwalał się w wywiadach niskimi kosztami wprowadzanych zmian. Ździsio z grupą pewnie 15-latkowi z zapałem i nową wiedzą nie dorówna...

Ps. nie obrażam starszych. Po prostu to się zmienia i często nie nadążają za młodymi. I odwrotnie dajcie nastolatkowi stary model telefonu to wymięknie xD

oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Raczej Allegro dużo nie płaci swoim pracownikom, bo oszczędza 😀 Natomiast firmy, które zajmują się tak poważnymi sprawami jak ochrona największych banków USA na pewno nie biorą pracowników średnich. Tu trzeba być tym najlepszym. Takie wpadki jak tu nie mogłyby mieć miejsca. Na to nie ma miejsca. A kto teraz jest właścicielem Allegro?

oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator

Chyba się udało? Chłopczyki wzięły się do roboty! chyba było już za dużo obciachu w tym poście! 😄

oznacz moderatorów