anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przeglądaniem aukcji Allegro

Online-kauf
#10 Popularyzator#

Od ponad trzech tygodni nie mam możliwości obserwacji aukcji chronologicznie kończących się. Mogę aukcje obserwować jedynie jako ostatnio dodane lub najstarsze i nic więcej. Sprawa wielokrotnie zgłaszana i nic się w tym temacie dalej nie dzieje, bo cały czas nad tym Allegro pracuje. Rozmowa z Pracownikiem Allegro też nic nie dała. Ma ktoś też podobny problem czy tylko ja? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Nie tylko Ty. Było tu sporo takich postów. Na początku coś tam zgłosili dalej i dalej temat umarł...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Online-kauf
#10 Popularyzator#

Dziś otrzymałam taką odpowiedź:

Dzień dobry,

kontaktuje się w nawiązaniu do problemu z sortowaniem oraz Pani ostatniej wiadomości. 

Rozumiem, ze rozwiązanie sprawy wydłuża się, za co najmocniej przepraszamy. Niestety, ale prace jeszcze chwilę potrwają. Zapewniam, że jak tylko będziemy cokolwiek wiedzieć- napiszemy do Pani. 

Jeśli miałaby Pani w tej kwestii jakieś dodatkowe pytania- proszę o wiadomość w kontynuacji tej korespondencji. 

Życzę miłego dnia. 

Pozdrawiam
// Weronika [edytowano]
Zespół Allegro”

Tylko, źe Allegro pracuje nad tym już miesiąc i końca nie widać. Faktycznie dzielą ludzi na naszych i tych gorszych!

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Online-kauf otrzymałeś od nas odpowiedź mailową, więc z mojej strony nie mam nic nowego do dodania.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów