anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przejściem do płatności

milensa1989
#1 Nowicjusz#

Od kilku dni nie mogę dokonać żadnego zakupu. Pojawia mi się napis. Błąd po naszej stronie. Proszę spróbować później. I nie wiem czy tylko ja tak mam czy to jakiś ogólny problem z serwisem.

Screenshot_2022-07-07-12-51-06-524_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

@milensa1989 a masz zaktualizowana aplikacje do najnowszej wersji ? W przeglądarce też masz taki komunikat?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@milensa1989 Z jakiej wersji aplikacji i jakiego dokładnie urządzenia korzystasz? 

   Ola
   Moderatorka

_____________
Jeżeli czyjaś odpowiedź rozwiązała Twój problem, wybierz To jest rozwiązanie! 🙂
oznacz moderatorów

agaciura80
#7 Wielbiciel#

Od 4 lipca nie mogę kupić nic przez allegro pay , próbuje codziennie i ciągle wyskakuje ups wina jest z naszej strony spróbuj później

 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@agaciura80 jak korzystasz z aplikacji to zaktualizuj do najnowszej wersji. Na przeglądarce też masz taki komunikat?

oznacz moderatorów

agaciura80
#7 Wielbiciel#

Od 4 lipca nie mogę kupić nic przez allegro pay cały czas wyskakuje wina jest po naszej stronie spróbuj później do kiedy będzie ta niedogodność 

oznacz moderatorów

monika38888
#7 Wielbiciel#

Nie mogę dokonać wpłaty żeby kupić przez allegro. Pisze Uups nie ma połączenia z internetem. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@monika38888 pewnie aplikacja allegro wymaga aktualizacji do najnowszej wersji.

oznacz moderatorów

agaciura80
#7 Wielbiciel#

Mam zaznaczone żeby aktualizacja robiła się automatycznie i dalej nic nie działa 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@agaciura80 ale masz zaznaczone czy, że została zaktualizowana. Prześlij zrzut z numerem wersji aktualizacji

ps. używaj przycisku Odpowiedzbo cały czas tworzysz nowe wątki 😀

oznacz moderatorów

monika38888
#7 Wielbiciel#

Ja skasowałam i od nowa zainstalowałem i jest ok 

oznacz moderatorów