Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni nie mogę dokonać żadnego zakupu. Pojawia mi się napis. Błąd po naszej stronie. Proszę spróbować później. I nie wiem czy tylko ja tak mam czy to jakiś ogólny problem z serwisem.
@milensa1989 a masz zaktualizowana aplikacje do najnowszej wersji ? W przeglądarce też masz taki komunikat?
@milensa1989 Z jakiej wersji aplikacji i jakiego dokładnie urządzenia korzystasz?
Od 4 lipca nie mogę kupić nic przez allegro pay , próbuje codziennie i ciągle wyskakuje ups wina jest z naszej strony spróbuj później
@agaciura80 jak korzystasz z aplikacji to zaktualizuj do najnowszej wersji. Na przeglądarce też masz taki komunikat?
Od 4 lipca nie mogę kupić nic przez allegro pay cały czas wyskakuje wina jest po naszej stronie spróbuj później do kiedy będzie ta niedogodność
Nie mogę dokonać wpłaty żeby kupić przez allegro. Pisze Uups nie ma połączenia z internetem.
@monika38888 pewnie aplikacja allegro wymaga aktualizacji do najnowszej wersji.
Mam zaznaczone żeby aktualizacja robiła się automatycznie i dalej nic nie działa
@agaciura80 ale masz zaznaczone czy, że została zaktualizowana. Prześlij zrzut z numerem wersji aktualizacji
ps. używaj przycisku Odpowiedzbo cały czas tworzysz nowe wątki 😀
Ja skasowałam i od nowa zainstalowałem i jest ok