anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z reklamacją

asia7105
#1 Nowicjusz
  • W dniu wczorajszym złożyłam reklamację odkurzacza. Problem z działaniem wystąpił wczoraj. Odkurzacz nigdy mi nie upadł. Sprzedawca nie poprosił o przesłanie produktu ani o dodatkowe zdjęcia czy wyjaśnienia tylko zamknął sprawę ze statusem rozwiązana pisząc właśnie, że odkurzacz byl użytkowany mimo usterki i że niby upadł. Nie jest to prawda. Dodatkowo mam też wykupione ubezpieczenie przez Allegro. Co mam dalej robić?Nie mogę otworzyć dyskusji ponieważ była już zamknięta gdy po zakupie otrzymałam ten odkurzacz niekompletny.W jaki sposób mogę zareklamować? Ale Alina ciągle odsyła mnie do dyskusji ale nie mogę jej założyć ponownie 
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@asia7105 napisz do allegro przez formularz i opisz sytuacje.

Reklamacja towaru i prawa konsumenta 

oznacz moderatorów

asia7105
#1 Nowicjusz

Właśnie po opisaniu Al odsyła mnie do dyskusji, dyskusji nie mogę zrobić bo już była i wtedy mnie znowu odsyła do tego opisu i tak w kółko 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@asia7105 dyskusja została zakończona, ponieważ sprzedający odrzucił reklamację, była ponownie otwarta wczoraj i w związku z wydaniem decyzji sprzedającego, zakończona. 
Dopytuje, czy w tej sytuacji możemy pomóc, wrócę z odpowiedzią, gdy ją otrzymam. 
Jeśli masz wykupione Allegro Care, to możesz zgłosić to w zakładce Moje ubezpieczenia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@asia7105 wypełnij proszę wniosek o rekompensatę w ramach Allegro Ochrona Kupujących. 
Tutaj link do formularza 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów