@Client:140164637 Podaj proszę numer zamówienia.
2be5d120-c310-11f0-a4c2-13cb8ca0eedd
@Client:140164637 Widzę, że w trwającej dyskusji jest odpowiedź pracownika Allegro z 11 lutego. Jeśli ponownie potrzebne jest wsparcie, przywołaj pracownika jeszcze raz.
Wczoraj ,dzwoniłem do sprzedającego i powiedział ,że nie ma żadnej odpowiedzi od Allegro,terminy gwarancji dostawy minęły,a dalej nic nie wiadomo,ktoś kogoś chyba oszukuje.Nie chodzi już o tę przesylke ,ale o zwykła informacje co jest grane i uczciwość,powstrzymuje się od negatywnych komentarzy ,czy zgloszenia sprawy do rzecznika spraw konsumenta ,ale chyba nie mam wyboru,bo dla mnie to jest niezrozumiałe ,że sprawa toczy się tyle czasu
@Client:140164637 Reklamacja złożona przez sprzedawcę to osobna sprawa, którą powinien wyjaśniać samodzielnie. W trwającej dyskusji powinien zamieszczać wszystkie wymagane informacje. Sugeruję, żebyś opisał swoje wątpliwości w dyskusji i przywołał pracownika Allegro, który zna szczegóły i zajmuje się tą sprawą.
W dyskusji powinni się również wypowiadać pracownicy Allegro, po zapoznaniu się ze sprawą - a nie boty, czatboty, AI i odpowiedzi "gotowcami". Takie odpowiedzi, lub ich brak świadczą wyraźnie o podejściu pracowników Allegro do sprawy. Jest ono po prostu "nijakie" - to wiem z własnego doświadczenia. W dyskusjach są tylko czatboty, AI, ewentualnie pracownik odpowiadający "gotowcem."
Cześć, @maxr01. Stwierdzenie, że w Dyskusjach są tylko czatboty, AI i ''gotowce'' jest nieprawdziwe i proszę, abyś nie wprowadzał w błąd innych forumowiczów.
Wiadomości od czatbota znacznie ułatwiają przebieg Dyskusji i pomagają w bieżącym informowaniu obu stron o aktualnościach w sprawie, ale nie stanowią jedynej formy kontaktu z naszej strony.
Doradcy wypowiadający się w Dyskusjach dokładnie weryfikują treść zgłoszenia i konstruują odpowiedzi wyjaśniające konkretny problem. Dodam, że nie wykorzystujemy AI do obsługi Dyskusji.
Problem już opisywałem wcześniej ,ale chcę wrócić do tematu.A więc,po sugestii z allegro gadanie ,zwróciłem się do Allegro,kolejny raz, o pomoc w rozwiązaniu sprawy ,i co ,i nic .Ponowiłem ,po tygodniu ,znów prośbę,i co ,i nic.Widocznie, nawet allegro ,ma klienta gdzieś,bo jak rozumieć, sytuację,że sprzedawcą nie wywiązuje się z dostarczenia towaru,chociaż otrzymał pieniądze,zgłaszasz to Allegro trzeci raz i..... No właśnie nic,parodia firmy sprzedającej wraz z Allegro
@Client:140164637 Przykro mi, że sprawa się przeciąga. Widzę, że doradca wypowiedział się dzisiaj po 6 rano w dyskusji. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Hmm,cierpliwość to moja mocna strona,dowiedziałem się o tym, przy okazji zakupu tych dywaników,bo czekać trzy miesiące na rozwiązanie problemu to jest kpina i lekceważenie kupujacego,a jeszcze przecież sprawa jest nierozstrzygnieta.Tyle się mówi,pisze , Allegro bezpieczne zakupy.Z mojej perspektywy i nie tylko, to jest nieporozumienie,jeśli chodzi o pomoc allegro, żeby tyle razy zgłaszać problem.Z całym szacunkiem,ale przez taką niekompetencję,firma traci na wizerunku i słaba jest jej przyszłość.Podjalem decyzję aby cała tę sprawę trochę nagłośnić i zgłosić do rzecznika praw konsumenta,co uczynię w przyszłym tygodniu.Pozdrawiam.