Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłem kartę graficzną do komputera za 257zł oczywiście płatność za pobraniem i pytam gdzie jest już paczka sprzedający unika tematu nie dostałem powiadomienia e-mail że paczka jest już w drodze paczka zamawiana byłą w piątek 06.05 albo w sobotę 07.05 bieżącego roku
@Client:104755230 czyli zamówiłeś w ostatni piątek lub sobotę czyli kiedy się spodziewałeś paczki , zwracam uwagę ,że był dopiero weekend .
powinna byc dzisiaj albo jutro
ale powinnem dostac powiadomienie na e-mail ze paczka jest już w drodzę
@Client:104755230 wejdź w zakłądkę ,, moje zakupy ,, kliknij ,,szczegóły,, ... tam sprawdzisz kiedy dokonałeś zakupu bo widzę ,ze nie jesteś do końca pewny i widoczny będzie również przewidywany termin dostawy .
takie cos tylkomam
Sprzedawca u którego został dokonany zakup ma ustawione że wysyła towar w 2 dni robocze. Przy zakupie po 19 w piątek sprzedawca może nadać to zamówienie nawet we wtorek. Oznacza to że dostawa powinna być w środę (może być wcześniej ale nie musi) o ile kurier nie zawali czegoś po drodze.
przewidywana dostawa dzisiaj albo jutro
ale powinniemdostqać meila jestli paczka zostałą wysłąna
a żadnego meila niedostałęm
nawet podtwierdzenia zakupu
@Client:104755230 Masz powiadomienia na mail, sms oraz w zakładce "Moje zakupy: szczegóły, sprawdź.
Kiedy był zakup? jaki czas dostawy?
@LEW433 na narzędziach się nie znasz to już wiem , ale że masz problemy z czytaniem....
Na rosyjskich jak ty nie, masz sierp i młot.😀
@LEW433 fajnie by było jakbyś wiedziała do czego służą , można wygooglować jak nie wiesz , ale trzeba umieć czytać .
Sam wygoogluj, ale nie na ruskich stronach, bo tam mogą nie wiedzieć.😁 I nie pisz do mnie nie ludzie ludzi którzy popierają ruskich.😡
@Client:104755230 1. Sprawdź najpierw jaki czas wysyłki miał ustawiony sprzedawca. 2. Zamówienie w piatek lub sobotę, a ty robisz raban w poniedziałek. To dostawa kurierem, a nie teleportacja. 3. Wysłanie maila przez sprzedawcę nie jest obowiązkowe, tym bardziej, że mógł jeszcze nie wysłać przesyłki (jest zalecane, ale nie wszyscy wysyłają) 4. Najczęściej to firma kurierska wysyła maila w dniu dostawy. 5. Sprzedający też ma wolny weekend i nie ma obowiązku odpowiadania na meile czy inne próby kontaktu.
wiem meila nie dosteje odsprzedającego tylko od allegro zawsze a teraz nic nawet pottwierdzenia zakupu
@Client:104755230 Z AL te maile potrafia nie dochodzić. Sprzedający na AL ma chyba 7 ? dni na wysłanie. Poczekaj spokojnie.
@Client:104755230 A w razie jak nie dostaniesz przesyłki to nie jesteś stratny > płatność za pobraniem
Nie no człowieku bez przesady. Kupiłeś w piątek, w godzinach wieczornych gdy na dobrą sprawę większość placówek pocztowych już nie pracuje, potem mamy dwa dni weekendu i już chciałbyś mieć towar w domu? Takich cudów to nie ma. I jeszcze ten tytuł ''problem ze sprzedającym''.
Czasem tych sprzedających podziwiam bardziej niż komandosów i ratowników, że z takim paraintelektualnym elementem muszą się borykać i jeszcze nadal jakoś funkcjonują.
Weź mu jeszcze dyskusję załóż, negatywa machnij, zawiadom FBI, CSI, KGB i Europol, że Ci paczka pobraniowa w niedzielę nie przyszła do domu.