Witam, otrzymuje kupony z programu lojalnościowego, do tej pory nie miałem problemów i wszystkie działały lecz teraz po otrzymaniu dwóch kodów na 10 i 50zl i wpisaniu ich otrzymuje informację że "Nie znaleźliśmy takiego kodu. Sprawdź, czy wpisujesz go poprawnie." Kody są na 100% wpisane poprawnie bo otrzymuje się w formie elektronicznej więc nie ma możliwości się pomylić, napisałem maila do supportu ale ich zdaniem te kody zostały już wykorzystane co jest oczywistym kłamstwem bo sprawdzałem już wykorzystane wczesniej kody i wtedy przy próbie ich wpisania podana zostaje informacja że "kupon został już użyty" a nie że "Nie znaleźliśmy takiego kodu. Sprawdź, czy wpisujesz go poprawnie."
Cześć @Client:108514485, sprawdziłem i oba podane przez Ciebie kody w zgłoszeniu mailowym o numerze 62369394 zostały wykorzystane. Z jakiego programu lojalnościowego otrzymałeś kody?
Z Ploom, kody nie zostały wykorzystane ponieważ wtedy byłaby informacja że "Kod został już użyty" sprawdziłem to z poprzednimi kilkunastoma kodami które otrzymałem wcześniej i już je użyłem i przy żadnym z nich niema informacji "Nie znaleźliśmy takiego kodu. Sprawdź, czy wpisujesz go poprawnie" tylko właśnie "Kod został już użyty"
Dziękuje @Client:108514485, w takim wypadku przekażę sprawę do odpowiedniego działu z prośbą o zweryfikowanie sprawy. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź.