Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni nie mogę wejść na stronę http//www.allegro.pl/ ani skorzystać z aplikacji Allegro.Pojawia się informacja że połączenie nie jest bezpieczne.Dzieje się tak tylko w przypadku gdy próbuję wejść na w/w stronę lub skorzystać z aplikacji za pośrednictwem intetnetu dostarczanego przez Mulitmedia .Gdy łączę się z tą stroną za pośrednictwem Internetu z sieci komórkowej, której używam - wszystko jest okej - strona i aplikacja działają normalnie.
W czym może tkwić problem ?
Router resetowałem już do ustawień fabrycznych i nic to nie dało.
Dostawca internetu twierdzi że z jego strony jest wszystko okej.
@gregor81_25, czy mogę Cię poprosić o zaktualizowanie przeglądarki i sprawdzenie, czy jej zmiana pomoże? Jeśli nie, możesz również wyczyścić pamięć podręczną oraz pliki cookies (najłatwiej zrobić to kombinacją przycisków CTRL+SHIFT+DELETE). Daj znać, jeśli mimo tych czynności, Twój problem będzie nadal występował.
Dzieje się to tylko na Allegro. Zarówno na stronie intrnetowej, jak i w aplikacji na Androidzie. Problem występuje na laptopie oraz 3 smartfonach które mamy w domu, ale tylko przy połączeniu przez WIFI.
Przy internecie z sieci komórkowej działa i strona i aplikacja.
@gregor81_25 według mnie to problem Twojego dostawcy internetu. Już kiedyś mieli taki problem
Allegro nie chce się otworzyć a inne strony chodzą
Może coś namieszali w ustawieniach i walą głupa że unich wszystko Ok.
Jak masz możliwość do pytaj znajomego sąsiada co używają tego neta
@gregor81_25 czy to tylko się dzieje na tej stronie czy na innych również ?
Allegro only
@gregor81_25, jeśli problem występuje tylko przy połączeniu WIFI, nie jesteśmy Ci w stanie pomóc, ponieważ problem nie leży po stronie Allegro.
XXXCX
Mam to samo dziś kolego, i 0 pomocy, możesz powiedzieć jak żeś ten problem rozwiązał, wszystko to samo co Ciebie, pozdrawiam u