Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam problem jest taki dawno dawno temu mama mi zalozyla konto na allegro na swoje imie i nazwisko ....i tylko ja je uzywalam w kazdym razie pare dni temu sprzedalam cos na aukcji i nie moge teraz przejsc weryfikacji poniewaz imie sie nie zgadza bo nazwisko nadal mamy takie same .... moja mama jest starsza osoba mieszkamy od siebie jakies 200 km ona nie umie i nie bedzie wstanie zrobic weryfikacji co ja mam teraz zrobic ? przeciez nie pojade teraz do rodzinej miejscowsci tak daleko bo to nie realne w tym roku ,mam sie pogodzisc z tym ze allegro zatrzyma sobie moja naleznosc ? Oo Probowalam zmienic imie w allegro ale zostalo prozba odrzucona
Co dalej ? to nie jest mala kwota zeby sie znia porzegnac...nie wiedzialam ze az takie zmiany zaszly ze jakies weryfikacje trzeba zrobic zeby dostac swoje pieniadze 😞
@Client:44041255 To jest konto Allegro mamy. Tylko ona może wypłacić pieniądze, wskazując swoje konto bankowe do wypłat założone na jej dane osobowe. Możesz jej w tym pomóc.
ale jak mam to zrobic ? przeciez ona nie ma konta internetowego ...a ja nie pojade 200km tracac 150zl na paliwo zeby odzyskac 180zl Oo przeciez to nie logiczne
Będzie trzeba pojechać, wszystko masz opisane w regulaminie.
@LEW433 Bezmyślnie powtarzasz. Nie trzeba jechać, można pomóc zdalnie.
Nauczyłem się od ciebie, tak bezmyślnie.😛
@LEW433 Gdybyś uczył się ode mnie, miałbyś ponad 2000 rozwiązań. Ty się nigdy nie nauczysz, nie jesteś w stanie.
zdalnie czyli ?
Przez telefon, krok po kroku.
przeciez pisalam ze nie ma konta internetowego w banku Oo
No to MUSI sobie założyć albo ustawić wypłaty przekazem pocztowym na adres zamieszkania. Pomóż jej lub bank jej pomoże. Nic nie wskórasz, inaczej nie wypłaci.