anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wykorzystaniem polisy

Paulina-Didi
#7 Wielbiciel
Dzień dobry kupowałam na allegro ekspres Ekspres ciśnieniowy do kawy KRUPS Evidence EA8908 + kubek termiczny 0,3 l28 lut. 2024, Niestety się zepsuł. Posiadam dodatkowe  ubezpieczenie, ale nie moge zglosic szkody, gdyz nie ma nigdzie numeru polisy.  Numer zamówienia
089935d0-d5a6-11ee-9aa0-1165b44fd048

Opisze moja sytuacje, jak wyglądała od momentu zakupu ekspresu. 

Zakupiłam nowy ekspres od producenta Krups z dodatkowym ubezpieczeniem. Przyszedł do mnie powystawowy i brudny z kawy. Zgłosiłam to, odesłałam ekspres i przysłali mi nowy. Natomiast podejrzewam, że musieli anulować polise numer  47524504435537 ze zwrotem ekspresu i nowej polisy juz nie założyli. O czym sie dowiedzialam pare dni temu jak dzwoniłam na infolinie z Ergohesti, że moja polisa niedługo po wykupieniu została anulowana. Kontaktowałam sie w tej sprawie tak jak pisałam z producecntem z firmą ubezpieczyniowa i z panstwem juz wczeniej, jak miałam kłopot znaleść numer polisy. Chciałam, aby ktos sie ze mna skontaktował z Allegro, dostawałam tylko smsy kontakt z allegro zmienił godzine czy cos takiego i nikt do mnie nei zadzwonił. Proszę, aby ktos sie ze mną skontaktował, gdyz każdy mnie odsyła gdzieś indziej a jednak jest problem, który należy rozwiązać

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Paulina-Didi 

Publiczne forum nie jest odpowiednim miejscem do weryfikacji Twojej polisy. Dodatkowo nie mam tutaj możliwości sprawdzenia takich informacji. Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy, po weryfikacji będziemy mogli pomóc w tej sprawie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów