Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak, tak słuchamy, rozwiń myśl by można było pomóc.
Na stronie allegro - formularz reklamacyjny , po wypełnieniu danych kupującego nie mogę wypełnić zakładki: przedmiot reklamacji tzn. wpisuję prawidłowy numer przesyłki (skopiowany ze strony zakupu), mimo tego wyświetla się na czerwono komunikat:"Nieprawidłowy numer przesyłki". Ponadto, wszystkie 4 opcje tj. uszkodzenie przesyłki w transporcie, zaginięcie przesyłki, nie wykonanie usługi w terminie i błędne naliczenie opłaty nie dotyczą przedmiotu mojej reklamacji, która dotyczy wady towaru. Pomimo tego program domaga się zaznaczenia którejś z tych opcji i nie pozwala przejść dalej
To zaznacz ale formularz nie jest obowiązkowy do złożenia reklamacji u sprzedającego.
Formularz jest wadliwy. Nie pozwala złożyć reklamacji. Albo allegro naprawi, albo niech usunie.
@Lawi222 reklamację możesz złożyć kontaktując się bezpośrednio ze sprzedającym np. przez otworzenie dyskusji.
Ten sam problem! Skoro Allegro proponuje formularz do złożenia reklamacji dostawcy, to formularz powinien działać. Skoro formularz nie działa i nie pozwala złożyć reklamacji to znaczy, że to jest śmieć. Odpowiada za to Allegro i powinno albo sytuacje naprawić, albo zrezygnować z oferowania formularza. Czyli przyznać, że nie oferuje obsługi reklamacji.
A ponadto, to nie ja jestem nadawcą przesyłki i nie ja powinienem składać reklamację.
Numer podany prawidłowo i zero możliwości sprawdzenia o co chodzi.