Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy tylko ja mam taki problem, kupujemy jako firma sporo różnych towarów. Skala nie wysyłania faktur jest gigantyczna, 3 na 10 wysyła, reszta dopiero po założeniu dyskusji... macie na to jakiś patent ? czy to walka z wiatrakami ?
A sprawdzaliście czy dodają te faktury do Allegro?
Bo to może być problem z Allegro, a nie sprzedawcy.
Mnie ostatnio jedna firma napisała, że wysyłali mi (przez Allegro) dokumenty, o które prosiłam, a do nas nic nie docierało. Dopiero w dyskusji dodali i wtedy je dostaliśmy.
nie dodają, dopiero jak się upomnisz... powinno być rozwiązanie systemowe, nie może zakończyć sprzedaży dopóki nie doda dokumentu
@CarusPL problem jest w tym że jest zbyt dużo mozliwości wysyłania dokumentów i klient nie wie gdzie ich szukać ( dokument w paczce, w zamówinie allegro, w wiadomości)
Kiedy dodawaliśsmy Fv w pdfie w paneu allegro - mieliśmy telefony lub maile - Panie bo ja nie mam gdzie wydrukować
Teraz drukujemy i wkłądamy do paczek - inna grupa klientów - Panie bo ja nie dostałem FV
Problem nie jest w tym ze sprzedawcy nie wystawiają dokumentów lecz w tym że nie ma jednego miejsca na wystawianie faktur. Sprzedający dostarczają je w róznej formie a kupujący nie wiedzą gdzie ich szukać.
Szacunkowo u nas zarówno w jednym jak i drugim przypadaku około 5% klientów zgłasza takie problemy