Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, Allegro,
Czasami próbuję wyszukać sobie odzież angielskiej marki FCUK. Lubię za dobrą jakość. To jest French Connection United Kingdom. Wasz prawilny algorytm nie odróżnia FCUK od F U C K, w związku z tym wyniki wyszukiwania są groteskowo absurdalne. Można to naprawić?
@Asia_INC, wpisałam tę nazwę w wyszukiwarkę i wydaje mi się, że wyniki nie są absurdalne: https://allegro.pl/listing?string=fcuk
Hej. Spróbuj proszę wpisać FCUK XXL. Nie chce mi się przeglądać dalej, ale na pierwszej stronie wyszukiwania nie ma ani jednej rzeczy wspomnianej firmy.
@Asia_INC, taka sytuacja wynika z tego, że w kategorii "moda damska" nie ma rozmiaru XXL. tej marki.
Podobnie jest z odzieżą męską. Dlatego po wpisaniu frazy "FCUK XXL" przenosimy Cię do wyszukiwania "FUCK XXL", stąd inne wyniki. Możesz wtedy wybrać "Przekierowano z...".
Natomiast wtedy zobaczysz, że nie mamy wyników pasujących do frazy, której szukasz.
Faktycznie, na Allegro po prostu nie ma żadnej oferty spełniającej warunki "fcuk xxl". Nie jestem zainteresowany modą damską, ale w męskiej ofert również brak, to prawda. Natomiast.. kurczę, wolałbym, żeby algorytm nie proponował mi alternatywnego rozwiązania w postaci.. wulgaryzmów:)