Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich!
Czy ktoś może mi powiedzieć co się stało ze "starą" wyszukiwarką na allegro bo mam irytujący problem z tą "Nową" wersją wyszukiwarki allegro.
Problem polega na tym, że wpisuję jakąś wyszukiwaną "frazę" w wyszukiwarkę i po wyszukaniu mam informację, że znalexiono na przykład 189 wyników/przedmiotów a wyświetla mi tak jak przed chwilką tylko 5 !!?? O co tutaj chodzi?? Uprzedzając nie mam żadnych blokad reklam i tym podobnych dodatków. Korzystam z komputera PC/laptopa i na każdym z tych urządzeń mam ten sam problem. Nie korzystam z aplikacji na telefonie bo ta forma mnie nie interesuje. To tak dla jasności.
Jak mozna zobaczyć na poniższym zrzucie wyszukiwarka wskazuje, że jest 119 wyników wyszukiwania wpisanej frazy lecz wyświetla mi tylko 4 przedmioty. O co tutaj chodzi??
Z góry dziękuję za wszelkie wyjasnienia i sugestie.
@Zawsze_tu_bede jesteś pewien? A tak w ogóle - to z choinki się urwałeś? 103 strony i 2050 wpisów na temat: Brak opcji rozłącz te same oferty. https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/brak-opcji-roz%C5%82%C4%85cz-te-same-ofer... , a podobnych wątków jest jeszcze kilka.