Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wczoraj wieczorem zrobiłem zakup na raty. Przeszedłem cały wniosek z weryfikacja o 4 nad ranem dostałem wiadomość na email
"Twój wniosek o kredyt celowy został pozytywnie zweryfikowany przez Bank.
Oczekujemy na potwierdzenie realizacji zamówienia. Po potwierdzeniu Bank wykona Twoją Dyspozycję zapłaty za zamówienie. Jeśli zamówienie nie zostanie potwierdzone, co uniemożliwi nam wykonanie Dyspozycji zapłaty, Twoja umowa zostanie zamknięta o czym poinformujemy Cię mailowo."
czekałem do godziny 12 i zadzwoniłem do sprzedawcy z myślą ze to on ma coś do zatwierdzenia, a on w ogóle nie widzi tego zamówienia ja i ja nie widzę zakupu. Wiec zadzwoniłem do banku tam dostałem informacje ze z mojej strony jest wszystko ok tylko bank wysłał do payu info o potwierdzenie sprzedaży aby mógł zapłacić sprzedającemu. Temat się urwał kontaktowałem się z allegro przez formularz do tej pory cisza. Skontaktowałem sie z serwisem payU i dostałem info ze przekazali moja wiadomość do działu zakupu ratalnego i od godziny 14 cisza. mam czekać czy co bo juz nie raz robiłem zakupy w ten sposób ale wszystko było załatwione od razu