Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ja w sprawie choinki zrezygnowałam bo było opuznienie i nie mam pieniążków na kącie co robić dalej
Dla tych co używają określenia "pieniążki" jest specjalne miejsce w piekle , zaraz obok tych co piszą "włanczać" 🙂
Cześć @Kasiawaryszak12! Czy kontaktowałaś się w tej sprawie ze Sprzedającym? Czy otrzymałaś maila od Allegro z potwierdzeniem zwrotu?
Jeżeli Sprzedający nie odpowiada na Twoje wiadomości i nie masz z nim kontaktu, najlepszym rozwiązaniem będzie dyskusja. Jeżeli Sprzedający nie odpowie w ciągu 24h będziesz mogła poprosić o pomoc pracownika Allegro.
Witam. Ja odnośnie w sprawie choinki. Z Twojego postu nic konkretnego nie wynika i nie wiem jak inni mogą wysuwać jakieś wnioski. Szczególnie xyz96. Zrezygnowałaś jak? Wysłałaś odstąpienie od umowy na e-mail, listem, anulowałaś transakcję przez Allegro. Nic w tym względzie nie napisałaś. Ani daty zakupu, ani czasu realizacji zamówienia z aukcji, ani daty odstąpienia od umowy - czyli generalnie tutaj nikt na podstawie tych danych , których faktycznie nie ma, nic nie może stwierdzić i realnie nie może Ci pomóc. Wiesz jaki jest czas zwrotu środków po odstąpieniu od umowy? Jednak xyz96 ma swoją filozofię i nie wiem na jakiej podstawie udziela Ci takich rad.