Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zgłaszam poważny problem z zamówieniem, które zostało wysłane z Polski do Irlandii. Przesyłka dotarła do mnie, ale zawierała tylko jeden z zamówionych przedmiotów. Reszta nie została dostarczona.
Rozpocząłem dyskusję ze sprzedającym, który twierdził, że czeka na decyzję od DHL, a później na możliwość odwołania. W międzyczasie dyskusja została zamknięta, rzekomo przeze mnie — co jest nieprawdą. Nie zamykałem jej świadomie ani celowo.
Sprzedający informował mnie, że mam czekać na decyzję DHL do 15 sierpnia, ale dziś zauważyłem, że dyskusja znów jest oznaczona jako zamknięta przeze mnie, mimo że nic nie robiłem. Nie mam już możliwości jej ponownego otwarcia, a opcja rozpoczęcia nowej dyskusji również jest niedostępna.
Próbowałem skontaktować się z Allegro przez czat, ale system ciągle odsyła mnie w kółko i nie daje możliwości rozmowy z konsultantem.
Proszę o pomoc w:
ponownym otwarciu dyskusji lub alternatywnym sposobie rozwiązania sprawy
interwencji w sprawie zwrotu kosztów za brakujące przedmioty
wyjaśnieniu, dlaczego dyskusja została zamknięta bez mojej zgody
Zależy mi na uczciwym rozwiązaniu tej sytuacji. Dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam,
Sebastian
@Client:110433190 możesz proszę potwierdzić, czy problem dotyczy zamówienia o numerze bf700710-4ff4-11f0-80df-1d05d857a88c?
bf700710-4ff4-11f0-80df-1d05d857a88c tak dokładnie.
@Client:110433190 dziękuję za potwierdzenie! Dyskusja została zamknięta, ponieważ od jej rozpoczęcia minęło 43 dni, a Ty nie oznaczyłeś jej jako nierozwiązanej. Poprosiłam o jej ponowne otwarcie, otrzymasz powiadomienie e-mail gdy tak się stanie.
Witam,
Wcześniej nie byle. W takiej sytuacji, a sprzedawca poprosił by czekać do dziś, na jakąś decyzję od odwołania, mogłem reagować wcześniej, zgłosić się do Allegro o odszkodowanie. Następnym razem będę działał szybciej. Sprzedawca zarobił, kurier tak samo, a ja bez produktów, czas stracony a pieniędzy odzyskać nie idzie.
Nie jest wymagana twoja decyzja, aby zamknąć dyskusję, te sprawy warunkuje regulamin Allegro, który został zaakceptowany z chwilą logowania się do serwisu.