Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Droga Moderacjo!
Nie mogę zapisać na koncie nowej karty.
Help!
A jakiś komunikat?
Żaden. "Klawisz" nie działa.
@Armest Jeśli problem nadal występuje, sprawdź czy się pojawi, kiedy skorzystasz z innej przeglądarki.
@nat_not - na Firefoks nie działa, na Edge też nie działa - teraz sprawdziłem.
@nat_not Hallo, hallo !!!!!
@Armest Proszę Cię o przesłanie filmiku lub zrzutów ekranu, na których problem będzie widoczny. Na tej podstawie zespół techniczny będzie mógł przeanalizować zgłoszenie.
A każdą kartę da się zapisać???
@Armest Usunęłam przesłany zrzut. W przyszłości pamiętaj, żeby ukrywać dane podczas udostępniania tego typu dokumentów.
Na zrzucie przycisk "Zapisz kartę" wydawał się aktywny. Wyczyść przeglądarkę, z której korzytsasz i spróbuj ponownie zapisać kartę.
@nat_not Dzięki za usunięcie. Nieopatrzne kliknięcie, poszło i nie dało się wycofać. Przy okazji, czy można usunąć własny post zaraz po wysłaniu? jak?
Przegladarka wyczyszczona na błysk - nie pomogło. Przycisk wygląda pięknie, ale nie działa nadal. Po kliknięciu i przytrzymaniu lekko zmienia kolor (odcień) i to wszystko, po lekkim kliknięciu lekki jakby błysk i na tm koniec. Karta się nie zapisuje.
@Armest Czy nie korzystasz z dodatków do przeglądarki, które mogą blokować możliwość zapisania karty? Sprawdź proszę jeszcze tę opcję.
@nat_not Nie mam zupełnie nic oprócz programu antywirusowego.
@nat_not Dzięki Natalia za sugestię o dodatkach 😘
To ten antywirus mnie blokował, żeby mnie zmusić do skorzystania z jego funkcji "bezpieczne pieniądze". Korzystałem z niej tylko przy transakcjach bankowych ale teraz wrzuciłem tam też Allegro - i karta weszła 😄
@Armest Super👍