anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zwrotem - orlen paczka

Client:64477610
#7 Wielbiciel#

Witam, wczoraj tj. 28.04.2025 włożyłem zwracany towar do skrytki w orlen paczkomat w ramach allegro delivery, nie dostałem żadnej informacji o umieszczeniu zwrotu , w systemie allegro nadal widnieje status jako nie wysłana co robić w takiej sytuacji ?dodam iz po paru godzinach ponownie wybralem sie pod paczkomat wpisalem ten sam kod i znowu otworzyla sie skrytka, nawet chyba ta sama co wczesniej i byla pusta, wiec wychodzi na to ze system w ogole nie zarejstrowal przesylki

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:64477610 realia Allegro Delivery 😄 Mogło tak być i mógł ją ktoś nadający przytulić, może nie ta skrytka 😄 poczekaj w systemie zmieni się status jak kurier ją wyciągnie, o ile tam będzie 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

wpisuje kod to sie otwiera skrytka wiec nie moglem pomylic, sprawa zgloszona do orlen paczka jak i napisalem do allegro, jestem zazenowany ta sytuacja...

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:64477610 jak ktoś Cię zmusił do wybrania tego przewoźnika daj znać, zadziałamy 😄

ps. jak maiłem problem z odbiorem paczki to Orlen nie odpisał mi na wiadomość do dziś 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

napisalem na mail do nich wczoraj wieczorem, rowniez odpowiedzi nie otrzymalem zadnej

oznacz moderatorów

MikroLITY
#14 Krzewiciel#

@Client:64477610 

Czy po zamknięciu skrytki na ekranie nie było komunikatu z pytaniem, czy na pewno przesyłka została umieszczona? Pytam, bo automat Orlenu często o to pyta i jeżeli nie zaznaczy się "Tak", to automat nie widzi paczki, a kod nadal działa.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

z tego co pamietam zaznaczylem opcje , ze tak

oznacz moderatorów