Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem ze sprzedającym , otworzyłam dyskusje ze sprzedającym topmeble który po 14 dniach nie wysłała mi towaru . już na wstępie poinformowałam Ze jako pracuje w różnych województwach może mnie hyc mnie w domu i potrzebuje wcześniejszych informacji co do dostawy. W trakcie rozmowy na Allegro po miesiącu napisali ze będą wysyłać lecz ja jestem na wyjeździe w delegacji i nie mogę odebrać przesyłki i ustaliliśmy ze wyślą po przyjeździe ,dyskusja została zakończona o co prosił mnie dwa razy sprzedający pomimo jesZcze braku towaru , poprostu nie chciałam mu robić problemów z ciągłymi ponagleniami Allegro skoro już wszystko ustaliliśmy . Od kilku dni w delegacji dostaje smaku ze przesyłka fotel mianowicie przyjdzie w czwartek pomimo ze informowałam ich mailowo i smsowo ze będę dopiero 11 , telefonów nie odbierają a jak Bioro odbierze w końcu to informuje ze mam się kontaktować z działem transportu tam wogole nie mogę się dodzwonić . Nie wiem dlaczego robią problemu jako ze spóźnili się już 1,5 msc a ja mam delegacje dopiero teraz i dodatkowo ustalaliśmy ze przesyłkę wyślą tydzień później - bo pisali na końcu czerwca o wysyłce - wszystko zawarte w dyskusji . Jak można mi pomoc czy da się otworzyć znowu dyskusje ?? Bo widzę ze nie ma takiej możliwości a szlam na rękę sprzedającego zamykając ja .
@anika0987654321 skontaktuj się z kurierem żeby przetrzymał i przywiózł Ci 11 🙂
Albo niech podrzuci znajomym, sąsiadom itp.
Oni sami dostarczaja towar i pisze przecież ze nie odbierają telefonu -to raz ,a dwa to mieszkam na odludziu nie mam znajomych sąsiadów z racji przeprowadzki i częstych wyjazdów , poza tym meble się sprawdza przy dostawie w końcu nie kosztują kilka złotych .
@anika0987654321 Napisz do Allegro w tej sprawie przez formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Otworzą Dyskusję ponownie lub pomogą Ci w inny sposób. Nigdy nie kończ Dyskusji przed ostatecznym rozwiązaniem problemu.
Od razu to zrobiłam.