Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od wczoraj strona allegro z nieważne jaką listą artykułów po przewinięciu do połowy wraca na samą górę i po chwili się sama odświeża, tak się dzieje za każdym razem. Używam przeglądarki Opera, jest aktualna, wyłączone adbloki. Proszę o pomoc
też mamy ten sam problem, do tego niektórych zakupów w ogóle nie widać, jak wejdę przez pocztę na zakup to wtedy się pojawia.
@bipperian @TEL-MOBILE Czy problem pojawia się również wtedy, gdy korzystacie z innych przeglądarek oraz w trybie incognito?
Mam to samo od dziś na firefox , automatyczny refresh od połowy strony z listą artykułów
Problem nie występuje na IE i w trybie incognito
@bipperian W takim razie wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie Opery. Zaktualizuj też tę przeglądarkę do najnowszej dostępnej wersji. Takie działanie powinno rozwiązać problem.
Dziękuję, pomogło 🙂
Co to w ogóle jest za rozwiązanie problemu ? Moja przeglądarka nie służy tylko i wyłącznie do zakupów na waszym portalu. Nie mam zamiaru czyścić cookie i cache.
Możesz usunąć selektywnie cookies tylko z allegro, nie naruszając swoich ustawień na innych stronach. BTW: w Firefoxie też pomogło, przynajmniej na razie...
To samo u nas i u kilku innych znajomych. czyszczenie plikow itp to jakas pomylka... Coscie nowego zrobili ze taki gratisowy bajer sie pojawil....
Od dwóch dni ten sam problem co w postach powyżej. Nie można strony przewinąć w dół gdyż wraca na górę i na górze się blokuje. Kiedy staram się przez to przebić pojawiają się komunikaty " potwierdź że jesteś człowiekiem" i przesuwanie puzla na obrazku. Oczywiście to nie rozwiązuje problemu i taki komunikat pojawia się raz za razem. Na żadnych innych stronach w internecie nie mam tego problemu tylko na Allegro. Zróbcie coś tym wreszcie.
U mnie to samo i nie tylko na allegro - w kartach produktów czy listach wyników, czy stronie głównej. Problem dotyczy wszystkiego co jest w domenie allegro.pl.
To samo u mnie. Na 2 kompach w domu!
Najszybsze rozwiązanie jakie zadziałało na spontana to użycie mojej gamingowej myszki z opcją kółka myszy bez ogranicznika co poskutkowało tym że strona bardzo szybko się przewija w dół bo kółko cały czas bezwładnie się kręci. To przebiło barierę przeładowywania się strony.
Druga opcja dla tych co nie mają takiej myszki to naciśnięcie i przytrzymanie klawisza "Page down" lub "end"
Próba dla bardzo cierpliwych którzy normalnym kółkiem myszy z "trytkowaniem" będą usilnie próbować przebić się przez tą barierę odświeżania mogą zostać powitani ekranem z takim napisem: "Zauważyliśmy nietypowe działanie Twojej sieci lub przeglądarki. Potrzebujemy upewnić się, że jesteś człowiekiem." xD I testem na człowieczeństwo 😐 Po czym za każdym razem przy przewinięciu trochę w dół strony z produktami wyszukanymi, ponownie test na człowieczeństwo i przesuwanie puzla! 😞 Łapanie za suwak czy klikanie strzałek przesuwu strony ten sam rezultat. To samo przy używaniu klawiszy "page down" i "end" jak i kułka myszy z wyłączoną opcją trytkowania xD
To się porobiło... Pewnie myszę usunąć kukiza żeby to naprawić xD
Lepiej jednak żeby Allegro naprawiło ten problem które stworzyło!