Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam problem ze zmianą adresu do odbioru przesyłki , zmieniam na inny adres do odbioru od was otrzymuje potwierdzenie zgodne z tym adresem ,ale od klienta dostaje całkowicie inny adres do odbioru przesyłki.
Coś jest nie tak ! Czekam na komentarz w tej sprawie.
Pozdr..
@pabelko1 napisz jaśniej bo nic z tego nie wynika, klient wypełnił formularz z dostawą a potem dosłał mailem inny adres czy co ??? W sumie wiążący jest w formularzu dostawy który wyświetla się w zamówieniach https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia
Do zakupu zmieniłem adres doręczenia przesyłki na inny , od was dostałem maila z potwierdzeniem z tym zmienionym adresem, ale zaraz dostałem maila od sprzedawcy link w którym mój adres doręczenia przesyłki był inny niż podałem na zamówieniu !Czyli reasumując przesyłkę dostałbym w inne miejsce niż podałem w zamówieniu.Teraz chyba jaśniej to napisałem
Do zakupu zmieniłem adres doręczenia przesyłki na inny , od was dostałem maila z potwierdzeniem z tym zmienionym adresem, ale zaraz dostałem maila od sprzedawcy link w którym mój adres doręczenia przesyłki był inny niż podałem na zamówieniu !Czyli reasumując przesyłkę dostałbym w inne miejsce niż podałem w zamówieniu.Teraz chyba jaśniej to napisałem .Czekam na odpowiedź
od was dostałem maila z potwierdzeniem z tym zmienionym adresem
od kogo nas? to jest forum a nie czat z allegro 🙂
To kto zawinił ? Kowal czy Cygan?
@LEW433, Malarz 😄
Jak to kto? Zawsze winny jest sprzedawca z allegro....