Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kiedyś na allegro można było sobie dowolnie zmieniać imię więc z bratem zmienialiśmy sobie go do woli . Od dłuższego czasu to zablokowali. Mimo posiadanego przeze mnie oryginalnego certyfikatu rejestracji konta na papierze i przesłaniu go do allegro nie chcą mi zmienić imienia na takie jakie powinno być przy rejestracji. Zasłaniają się tym że dane są niewystarczające. Co mam zrobić w tej sytuacji. Dodam że jestem ponad 22 lata na allegro.?
no to zapytaj się co to znaczy niewystarczające
i jakim dokumentem się posługujesz?
jak się nie da to załóż nowe i się nim nie baw. Tu już dawno temu przestało być dowcipinie
@idmr niestety nie ma szans, ja tez 21 lat temu podałem nieprawdziwe dane, bo Allegro było jeszcze w powijakach, więc bałem się o wyciek danych, kiedy zacząłem naprawdę sprzedawać zmieniłem na prawdziwe i wtedy zablokowali konto, bez możliwości odblokowania😔
@idmr Kiedyś można było sobie ustawiać imię czy nazwisko według gustu, najwyżej doręczyciel miał wątpliwości czy wydać paczkę czy nie.
Obecnie te sprawy są pod scisłą kontrolą bo twoje dane są zgłaszane do Urzędu Skarbowego jeśli sprzedajesz a również nie dostaniesz ani grosza pieniędzy za sprzedaż jesli imiona i pesel nie będą zgodne z danymi w dowodzie i na rachunku bankowym. Ilość lat na Allegro nie ma tu znaczenia, po prostu te sprawy są dokładnie weryfikowane często wielokrotnie jeśli są wątpliwości.
Jeżeli dawne konto ma jakieś niezgodności to zapomnij o tym koncie, po prostu nie da się zmienić, więc załóż nowe i nie kombinuj więcej z danymi osobowymi bo szybko ci zamkną kolejne konto.. (odpukać)
@idmr Tylko to da się zmienić, ale to zależy od uzasadnienia i dobrej woli allegro
Imię i nazwisko