Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomoc masz w rozwiązaniu, mediacji>dyskusja, ale jak sprzedający odrzuci reklamację to będzie trudno o pomoc ale należy to robić i tu opisywać takie sprawy, zawsze jest pomoc, masz otwartą dyskusję? a zakup od kogo >firmy czy prywatnego?
No niestety od prywatnego nie sprzedaje na fakturę Nie mam żadnego dowodu zakupu oprócz tego że mu przelałem pieniądze Myślałem że Allegro skoro wpuściło go na tą platformę to pomoże mi w jakiś sposób odzyskać te pieniądze. Przedmiot zakupiony Był już u niego raz w naprawie i wrócił do mnie i dalej nie działa więc raczej o naprawie dalszej nie ma mowy bo ile razy mogę go wysyłać do naprawy w rozmowie telefonicznej twierdził co innego A pisał później co innego utraciłem do niego zaufanie ciągle wysyłając mu paczki których nie odebrał ewentualnie jak odbierze nie mam pewności czy mi zwróci te pieniądze
Rzecznik praw konsumenta
Rzeczoznawca
Sad
całym szacunkiem gdybyś kiedykolwiek przychodził przez to co tu zaproponowałeś wiedziałbyś że to jest Droga przez mękę przynajmniej w Polsce i z pewnością więcej byś takich rozwiązań nie podsuwał
@Client:104044544 czytam co piszesz i wydaje mi się ,że do zakupu doszło poza allegro ...popraw mnie jeśli się mylę .
Nie zakup był przez Allegro
Doskonale wiem ze to droga przez meke
Allegro odpala ap tylko jak nie doszlo do wydania towaru lub w momencie wydania lub zwrotu towar jest niezgodny z umowa nie ingeruja w reklamacje z wyjatkiem gdy jest skladana zaraz po odbiorze z racji uszkodzenia w transporcie allegro obsluga posprzedazowa nie obchodzi
Dziękuję bardzo za odpowiedź Jeżeli jest tak faktycznie no to trochę się rozczarowałem Allegro gościu będzie sobie dalej ludzi oszukiwał czy wprowadzał w błąd fakt Allegro to nie obchodzi No bo po co liczy się obrót i sprzedaż nawet nie mogę gościowi wkleić negatywa bo oceniać Można tylko przez pierwsze 30 dni a już w 60 dniu jak coś pójdzie nie tak poszło w niepamięć .......
Dlaczego nazywasz go oszustem? Nie wiem czy twoja reklamacja zostala slusznie czy nieslusznie rozpatrzona ale nie kazda musi byc rozpatrzona w sposob pozytywny. Musialbys opisac co i jak sie popsulo oraz podac date zakupu bo przepisy sie zmienialy 1 stycznia 2023r na calkiem inne