anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem towaru, co mogę zrobić?

Client:55823720
#7 Wielbiciel#

Mam problem z odesłaniem towaru, ponieważ sprzedający podał do zwrotu jedynie numer skrytki pocztowej( tak to bynajmniej  wygląda, adres brzmi :SHANGHAI SHANGHAI 200000 SHANGHAI). Ani poczta, ani żadna firma kurierska nie chce przyjąć paczki z takim adresem. Podczas zamawiania przez nieuwagę nie zaznaczyłam dostawy tylko z polski i nie dość ,że dostałam jakiś badziew, to jeszcze w innym rozmiarze niż zamawiałam. Poradźcie co z tym zrobić.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:55823720 Uruchom Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa w niej poproś o adres do zwrotu. Sprzedawca ma 24 godziny na reakcję, po tym czasie włączy się do Dyskusji pracownik Allegro, który zdyscyplinuje sprzedawcę i umożliwi Ci odesłanie towaru.

oznacz moderatorów

Client:55823720
#7 Wielbiciel#

Dzięki, już to zrobiłam, na razie czekam na reakcje. Wcześniej wysłałam maila na adres podany w ofercie, nie było odpowiedzi.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:55823720, na początku spróbuj skontaktować się ze Sprzedającym - np. mailowo. Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi, możesz otworzyć mu Dyskusję. Tak jak powiedział @xyz96, Sprzedający ma wówczas obowiązek odpowiedzieć Ci w ciągu 24 godzin, a do rozmowy może się włączyć pracownik Allegro.

Maja
   Moderatorka