anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem

Client:118133972
#1 Nowicjusz#

Witam mam duży problem i już nie wiem co się dzieje . Rok temu kupiłem hulajnogę elektryczną było wszystko dobrze itp do póki reklamacji bo się silnik zepsuł .sprzedajacacy uważa że nie ma już gwarancji bo ponoć jest „6 miesięcy” napisałem do allegro w tej sprawie mieliśmy dyskusje i 2 tygodnie na rozwiązanie sprawy on nic nie odzywał się ani nic i wygrałem ją. Złożyłem wniosek do allegro projekt o zwrot pieniędzy napisali

mi że muszę im wysłać tą rzecz kupiona . Próbuje się skontaktować ze sprzedającym co zrobić itp a on mi nic nie odpisuje chce to wysłać ale jak patrzę się na adres do zwrotów w jego profilu to muszę zapłacić 3 tysiące na stronie DHL bo ma adres z Chin proszę pomóżcie mi bo mi zależy na tych pieniądzach bo jednak kosztowało tk

ponad 2 tysiące złotych 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:118133972, konsultuję Twoją sprawę z odpowiednim działem. Proszę o chwilę cierpliwości, wrócę z odpowiedzią jak tylko otrzymam więcej szczegółów 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Powracam @Client:118133972, z informacji które uzyskałem, jesteśmy w ciągłym kontakcie z Tobą i niedługo otrzymasz od nas odpowiedź w złożonym przez Ciebie wniosku 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów