Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Poszukuję walorów o miejscowości "Wapienica". Niestety w wynikach wyszukiwania pojawiają się aukcje totalnie nie związane z szukaną frazą https://allegro.pl/kategoria/kolekcje?string=wapienica
Ułomna wyszukiwarka traktuje frazę "Wapienica" na równie z Kamienica, Wapniarka i inne.
Poza tym wyszukiwarka Allegro nie wyszukuje fraz w opisach aukcji. Kiedyś było pole "szukaj w opisach" i było super. Teraz bardzo ciężko coś znaleźć jeśli szukana fraza nie występuje w tytule.
DLACZEGO? JAK MOŻNA INACZEJ WYSZUKIWAĆ?
@wesleybb wpisz proszę w oknie wyszukiwarki słowo "wapienica" w cudzysłowie i wówczas wyszukiwarka zwraca wyniki zawężone do tego słowa.
Ale dlaczego wyraz "wapienica" nie jest wyszukiwany w opisach aukcji. Już wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, że w tytule tego wyrazu nie była ale był w opisie i nie wyszukiwało po tej frazie z opisu?
@wesleybb opcję "szukaj też w opisach ofert" wyłączyliśmy w ubiegłym roku i nie planujemy jej powrotu.
wiem, że wyłączyliście - działała świetnie, skuteczność 100%. Jak mam teraz szukać fraz w opisach skoro wasza wyszukiwarka nie bierze ich pod uwagę? Czy jest jakiś sposób, żeby był skuteczny w 100%
Ponawiam powyższe zapytanie, na które nie było odpowiedzi. Jak wyszukiwać frazy w opisach? System Allegro nie widzi fraz w opisach.
@wesleybb tak jak Ola napisała, wyłączyliśmy opcję szukania w opisach ofert, więc nie wyszukasz frazy w opisie oferty.
Gdy wpiszesz to słowo w wyszukiwarce w cudzysłowie, pokażemy produkty, które zawierają to słowo w nazwie.
Dlaczego wyłączyliście tak ważną funkcję, dzięki której ktoś mógł więcej sprzedać, a kto inny więcej kupić a Wy moglibyście więcej zarobić z prowizji sprzedaży. Dlaczego?
Było wielokrotnie tłumaczone- mało osób korzystało z tej funkcji
Skoro było to tłumaczone wielokrotnie to chyba jednak wielu osobom tego brakuje. Skoro wielu z niej korzystało może warto rozważyć powrót tej opcji. Przecież Was więcej to nie kosztuje! Zadziałaliście na niekorzyść dla Klientów i dla siebie
to wsyztsko prawda.
my to już tu wałkowaliśmy wiele razy. Allegro wie lepiej. A ktoś za te zmiany wział pensyjkę więc już musi tak zostać