anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prodejce neodpovídá

Client:110961162
#1 Nowicjusz#

Dobry den objednali jsme zboží prez allegro , 6.3jsme zásilku vrátili byla doručena zpet ale prodejce nereaguje ani na e-maily ani vracení penez nevime co s tim dekujeme za info Jakeš

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110961162 Dobrý den, můžete mi prosím sdělit číslo nabídky nebo objednávky, na kterou se vrácení peněz vztahuje?

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

IMG_5196.jpeg

IMG_5195.jpeg

IMG_5194.jpeg

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

K9XN/2024

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110961162 Děkuji za tuto informaci. Nejprve se prosím přihlaste k účtu, ze kterého jste provedli tuto objednávku Client:119679364. Zkontroloval jsem vaši objednávku a nevidím, že by pro vás prodejce v našem systému objednal vrácení, takže pokud nereaguje na vaše zprávy, začněte s ním diskuzi přes tento formulář: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa. Prodejce pak bude mít 24 hodin na odpověď, a pokud tak neučiní, budete moci požádat o pomoc našeho pracovníka. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Objednávali jsme to přez přítele nemá účet na allegro nevíme jak to řešit děkuji

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110961162 Pro upřesnění Vašeho problému s prodejcem, diskuzi z mnou uvedeného odkazu může zahájit pouze majitel účtu, na kterém jste zadali objednávku. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów