Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro oszukuje na obserwowanych aukcjach. Dzisiaj dodałem do obserwowanych spodnie wystawione za 283 zł. Po kilku godzinach dostałem email od allegro, że obserwowany produkt potaniał o 13% z 333 i teraz kosztuje 290. To zwykłe oszustwo. Ciekawe ile ludzi się na takie coś nabrało. Wstyd
@Ponse_de_Leonse, sprzedający może zmieniać cenę w sprzedawanej ofercie. Zdajemy sobie sprawę, że mogą zdarzyć się przypadki, gdy cena zmienia się często. Pracujemy nad wyłączeniem powiadomień dla poszczególnych ofert. Zrobisz to już w wersji webowej:
Ale powiadomienia przychodzą nie od sprzedawcy, tylko od allegro. Zatem serwis bierze niejako na siebie fałszywą informację.
@Ponse_de_Leonse jak allegro mówi ,że potanial to potanial i dyskusji nie ma...... dobrze ,że decyzję zakupową zostawili klientom .... prawda ?? 😁
Moim zdaniem wszystko z obserwowanych powinno być obwarowane koniecznością zakupu w przeciągu tygodnia, a nie jakieś durne zaśmiecanie obserwowanymi ofertami przez pół roku serwerów Allealle 🤣 😉
Tak, ale czytałem jak tu sprzedajacy kombinowali żeby obniżyć na chwile i podnieś cenę a wówczas kupujący dostaje taką przekłamaną informację.😒
@LEW433 To nie są kombinacje tylko częsta zmiana cen, do której sprzedawca ma prawo w każdej chwili.
Poszukaj jak właśnie sprzedajacy tu na forum to opisywali!, oczywiście że mogą to robić. ale nie piszcie że to Allegro.
Czyli mam towar np. w cenie 26,99 zł. I podnoszę cenę do kwoty 50zl.
Potem obniżam o 10 zł. By klient obserwujący otrzymał e-mail o zniżce 20%
I mogą łykać to jak młode pelikany? Dziękując jednocześnie że mają darmową dostawę w smarcie?
Dokładnie tak.