Hej, nie wiem czy ja jestem jakimś wyjątkiem czy inni też tak mają, ale strasznie denerwuje mnie Allegro odkąd pojawiły się te wyzwania zakupowe w zamian za dodatkowe monety. I nie o sam program mi chodzi jak o obowiązek dołączania do poszczególnych wyzwań ręcznie. Czy one nie mogłyby się aktywować automatycznie? Wtedy sobie je promujcie, zachęcajcie, wysyłajcie o nich powiadomienia itd. ale ja już kilka razy zrobiłem zakupy za, które mogłem coś dostać, ale oczywiście notorycznie zapominam odwiedzić tej **piiip**ycznej strony przed zakupami a później jak już zauważę błąd to mogę się tylko wkurzać. Domyślam się, że to miał być program zachęcający do robienia zakupów a ja jak na razie czuję w związku z nim tylko i wyłącznie irytację. Jakie Wy macie doświadczenia?
@czeslaw-91Dziękujemy za opinię. Doskonale rozumiem Twoją frustrację, w biegu łatwo zapomnieć o kliknięciu, a szkoda, żeby Monety przechodziły Ci koło nosa. Przekazałam sugestię o automatycznym aktywowaniu wyzwań do odpowiedniego zespołu.
Żebyś nie musiał szukać tej sekcji na piechotę, podrzucam bezpośredni link: Wyzwania allegro . Może warto dodać go sobie do zakładek w przeglądarce?
A jak to wygląda u Was, reszto społeczności? Też zdarza Wam się zapomnieć o aktywacji wyzwania przed zakupami?