anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Propozycja usunięcia negata za kasę

Moniczka-M6
#7 Wielbiciel#

20240129_194354.jpg

Taką wiadomość otrzymałam dziś w odp na mój negatywny komentarz. Allegrowicz sprzedaje podrobki jako niby testery...

Zaczynam zastanawiać sie ile negatywów usunął w ten sposób i gdzie mogę go zgłosić?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Obrazka nie widzimy, dużo jest takich "przekupień", sprzedający nie widzą nic złego w tym, kupujący niektórzy korzystają z tego innych się zastrasza sądem, co sprzedający uważają za walkę o własne dobro.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Moniczka-M6 tak samo kupujący robią wystawiają nega i chcą 200 do 400zł za zdjęcie. System oceny i komentarzy to syf.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Zgłosić? Do Pana Boga.... Ja sama niedawno wysmarowałam komenatrz, zaproponowano kasę, jak się wejdzie w tamtą firmę 240 ocen usuniętych, pełno zmienionych. Allegro nie widzi problemu:

"Rozumiem Pani stanowisko, jednak jeżeli Użytkownicy zgadzają się na usunięcie komentarza np. za rekompensatę, ponieważ zmienili dzięki temu swoją opinię na temat transakcji ze Sprzedającym, to mają do tego prawo. "

"Co do ofert sprzedaży w ofercie xxxxx to jest to kwestia zgodności z opisem. W takiej sytuacji ma Pani możliwość zgłoszenia reklamacji do Sprzedającego. 

W przypadku problemów istnieje również możliwość skorzystania z Allegro Protect. Zamieszczam poniżej link ze szczegółami: "

Tak piszą konsultantki: WM w ogóle nie czytająca ze zrozumieniem, wiele wody w rzece upłynęło zanim pojęła o co chodzi i nieco lepiej czytająca  KK.  Pozostawiłam to dalej bez odpowiedzi.

oznacz moderatorów