Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam co zrobić jeśli sprzedający wyśle coś całkiem innego ale już się zrobiło dyskusje i się zamknęło? Kupilam tak zwane huge w grze komputerowej na roblox niestety zamiast dostać to co kupiłam dostałam jakieś całkiem inne zwierzaki(pety) warte grosze.Nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy ani wysłania tego co kupiłam i co było na zdjęciach i w opisie... Sprzedawca nie odpisuje ale odczytuje nie bierze na poważnie tego co mówię po tym jak kupilam minęły około ok 2 tygodnie kiedy rozpoczęłam dyskusje ten odrazu zaczął pisać chociaż że pisałam tylko max 2 razy dziennie o innych porach że co dwie minuty mu pisze ze mam skończyć dyskusje to wtedy wyśle mi zamówienie... Ale wysłał mi totalnie co innego... Więc poradzil by mi ktoś co zrobić? Pozdrawiam-
@Client:112175021 opisz problem przez formularz i poproś o ponowne otwarcie dyskusji
Niestety nie wiem czemu ale muszę wybrać produkt a kiedy chce wybrać nie mam nic zupełnie🫡
A kto cie prosił o zamknięcie dyskusji jak problem nie został rozwiązany, nie możesz sam otworzyć to poproś Allegro a Ci ją otworzą.https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
Jakoś mi nie otwierają🥱
@Client:112175021 nie widzę, abyś się kontaktowała przez formularz, ale poprosiłam już o otwarcie tej dyskusji w Twoim imieniu więc poczekaj proszę na info w tej sprawie.
@Client:112175021 dyskusja jest już ponownie otwarta.