Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:33208166 A po co czekasz, zapłaciłeś? Jak zapłaciłeś to odstąp o umowy i żądaj zwrotu kasy, otwórz spór ze sprzedawcą: na zwykłym All tu:https://allegro.pl/dyskusje/nowa , na AL: https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Nie po to są aukcje i zakupy aby żąglować kasą z konta na konto. „ kup, zapłać zwróć „ mnie nie interesuje.
Nie takie cuda tu się dzieją.😂
Spotkało Cię to u [edycja]
Czy jest jeszcze inny allegrowicz który się podobnie zabawia?
A może jest już jakaś lista 🐻 od których nie warto …..
@Client:33208166 Tak słuchaj tego użytkownika, zapomniała Ci jeszcze napisać żebyś udała się do sądu. Wiesz jak się skończy, tak jest zawsze, sprzedawca zwraca kasę.
@Client:33208166 Szarżujesz. Nie ma takiej listy, ale za to każdy, jak to określasz 🐻, ma do dyspozycji czarną listę kupujących i przypuszczam, że na wielu z tych list znajdzie się twój login. Nie należy obrażać ludzi.
To odczytuję jako próbę zastraszenia ze strony „ klubu profesjonalistów „
W efekcie to podcinanie gałęzi bo zniechęca do korzystania z tego portalu zakupowego.
@Client:33208166 Możesz kupować gdzie chcesz ale prawda jest taka, że takiej ochrony zakupów nie ma na żadnym portalu. Prawo konsumenckie i Allegro bardzo mocno pomaga klientowi.
Nie chodzi tu o Allegro ale o czarne owce które na takich działaniach budują swój interes
@Client:33208166 Nie czuj się zastraszony, czarna lista to dla sprzedających jedyna ochrona przed januszami, którzy chcą bo mogą.
@Client:33208166 Wpadłeś w pułapkę 🙂 Tobie się wydawało, że piszesz w dziale dla Kupujących. Niestety, tutaj 99% udzielających "porad" kupującym to inni sprzedawcy z Allegro - dlatego takie odpowiedzi.
@Client:33208166 Masz rację. Ty nie musisz odstępować od żadnej umowy, jak ktoś wyżej wprowadza Cię w błąd. Możesz domagać się wydania rzeczy. Została zawarta prawnie wiążąca umowy, Allegro to nie zabawa.
"Allegro to nie zabawa" - szkoda że ten pusty slogan w ogóle nie pada w wątkach z sytuacjami zgoła odwrotnymi (gdy to kupujący robią sobie piaskownicę z allegro), wtedy już taka wyrywna nie jesteś😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
wtedy już taka wyrywna nie jesteś
Każdy rozgarnięty i nieuprzedzony do kupujących wie, że ci w większości przypadków mają prawo do odstąpienia od umowy, także do reklamacji, a na Allegro Lokalnie w ogóle nie mają obowiązku zapłaty, natomiast sprzedający nie mają podstawy prawnej do odstąpienia. Niech więc osoba pilnuje własnej wyrywności, a nie martwi się o moją. Osoba nie będzie mi dyktowała, w jakich wątkach mam się wyrywać, a w jakich nie.
@Client:33208166 Tak ,tak być nie powinno ale zdarzyć się może a w drugą stronę jest jeszcze gorzej ,klienci licytują ,kupują ,pobawią się przedmiotem przez kilka dni a potem żądają całego zwrotu .Tu w zasadzie nie tracisz pieniędzy tylko swój czas a co ma powiedzieć sprzedawca któremu takie rzeczy ,niekiedy uszkodzone klienci notorycznie odsyłają.