Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Z uwagi na współdzielenie konta i utracenie do niego dostępu prosiłbym o wysłanie kodu odbioru do paczkomatu z zakupionego produktu transakcji a9574910-d68 na numer sms wskazany w danych zamówienia celem odbioru przesyłki.
Musisz prosić sprzedawcę
kto z nas ma to podać?
a sprzedawca poda właścicielowi konta 🙂
Podanie właścicielowi konta nie jest rozwiązaniem, ponieważ się obraził. Nie wymagam od Państwa podania mi tego kodu, tylko prosiłbym o kontakt za pośrednictwem osób uprawnionych z sprzedawcą tak, aby wskazał numer podany w zamówieniu jako ten na który ma przyjść powiadomienie.
Ale ty chcesz żeby allegro to załatwiło?
🙂
Mam uzasadnione przypuszczenie, że jeżeli napiszę do sprzedawcy z innego konta to uzna to za jakąś formę oszustwa i absolutnie nic nie osiągnę, a przez osoby uprawnione (o ile to konieczne) mogę wskazać dane wrażliwe, które potwierdzą, iż takowym nie jest. 🙂
Ale sms powinien przyjść na nr podany w zamówieniu.
Planowana dostawa odbędzie się jutro także zobaczymy. Jeżeli rzeczywiście tak będzie to uniknę sporych tarapatów.
@Client:105656708 nie udzielamy informacji dotyczących zamówienia złożonego na innym koncie Allegro.
Kwintesencją całej sprawy jest to, że ja nie wymagam żadnych informacji na temat zakupu którego sam dokonałem (mam potwierdzenie płatności etc) tylko chciałbym, aby został uwzględniony zawarty w danych zamówienia numer telefonu przy odbiorze, a nie sama aplikacja allegro do której jak już wcześniej zaznaczyłem nie posiadam już dostępu.