anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekazanie kodu odbioru dostawy.

Client:105656708
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry. Z uwagi na współdzielenie konta i utracenie do niego dostępu prosiłbym o wysłanie kodu odbioru do paczkomatu z zakupionego produktu transakcji a9574910-d68 na numer sms wskazany w danych zamówienia celem odbioru przesyłki. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Musisz prosić sprzedawcę 

kto z nas ma to podać?

a sprzedawca poda właścicielowi konta 🙂

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Podanie właścicielowi konta nie jest rozwiązaniem, ponieważ się obraził. Nie wymagam od Państwa podania mi tego kodu, tylko prosiłbym o kontakt za pośrednictwem osób uprawnionych z sprzedawcą tak, aby wskazał numer podany w zamówieniu jako ten na który ma przyjść powiadomienie. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Ale ty chcesz żeby allegro to załatwiło?

🙂

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Mam uzasadnione przypuszczenie, że jeżeli napiszę do sprzedawcy z innego konta to uzna to za jakąś formę oszustwa i absolutnie nic nie osiągnę, a przez osoby uprawnione (o ile to konieczne) mogę wskazać dane wrażliwe, które potwierdzą, iż takowym nie jest. 🙂 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale sms powinien przyjść na nr podany w zamówieniu.

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Planowana dostawa odbędzie się jutro także zobaczymy. Jeżeli rzeczywiście tak będzie to uniknę sporych tarapatów. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105656708 nie udzielamy informacji dotyczących zamówienia złożonego na innym koncie Allegro. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Kwintesencją całej sprawy jest to, że ja nie wymagam żadnych informacji na temat zakupu którego sam dokonałem (mam potwierdzenie płatności etc) tylko chciałbym, aby został uwzględniony zawarty w danych zamówienia numer telefonu przy odbiorze, a nie sama aplikacja allegro do której jak już wcześniej zaznaczyłem nie posiadam już dostępu. 

oznacz moderatorów