anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelew

Ania7911
#1 Nowicjusz#

witam. Dzisiaj dokonałam zakupu. Do mojego konta przypisany jest bank ING z ktorego zawsze puszczamprzelewy lecz z powodu braku środków nie dokończyłam transakcji. Po czym puściłam przelew z innego banku przez Payu. Ponieważ zależy mi na czasie. Lecz dostałam telefon od sprzedającego, że płatność nie jest zakończona. Dopiero teraz zwróciłam uwagę ze tranzakcja opiewa na kwotę 49 zł a nie 48 jak powinno być. Więc zastanawiam się czy z mojego konta nie zostało opłacone coś innego. Bardzo proszę o pilne wyjaśnienie sprawy ponieważ zależy mi na czasie a sprzedający nie może wysłać przesyłki dopóki nie będzie miał płatności.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Ania7911 Masz opcje przy danym zakupie "dopłać" w zakładce moje zakupy. Nie jestem pewien, czy Twojej formie jest też, bo nie jestem pewien jak było zapłacone, przez allegro czy nie

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Ania7911 Przy płatności przez Allegro Finanse nie mogłaś wpłacić niewłaściwej kwoty, chyba że wybrałaś "płacę przelewem tradycyjnym", prze AF, wtedy tak. Taka wpłata w innej kwocie nie dotrze do sprzedawcy - wyjaśniaj to z Allegro tu;  https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Ania7911, widzę, że prowadzisz z nami korespondencję mailową i poproszono Cię o przesłanie w wiadomości bankowego potwierdzenia transakcji.

Mam nadzieję, że sprawę uda się pomyślnie rozwiązać! 🙂 

Maja
   Moderatorka