Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć kto korzystał pierwszy raz z rat co dokładnie widnieje jako opis przelewu weryfikacyjnego? możecie dla mnie sprawdzić w historii transakcji czy w przelewie weryfikacyjnym który robiliście przy pierwszym zakupie na raty jest nazwa banku który udziela kredytu czy może coś innego? z góry dzięki
Ale o co dokładnie chodzi? Przelew weryfikacyjny robisz z konta bankowego osoby, która jest wpisana we wniosku o raty, To musi być ta sama osoba, do której należy konto Allegro. Dane osobowe wszędzie muszą być takie same. Nazwa banku nie ma nic do rzeczy.
Racja, ja pytam jak był opisany przelew.Powiedzmy robie przelew A i opisuje go ''spłata kredytu'' i w historii widnieje mi przelew ''spłata kredytu''.A jak przelew weryfikacyjny jest później opisany? ''Przelew weryfikacyjny'' czy może inaczej? chyba prościej tego nie mogę wytłumaczyć
"A jak przelew weryfikacyjny jest później opisany?"
Jakbyś napisał to jeszcze raz bardziej zrozumiale to jest szansa że ktoś ci pomoże.
Co to znaczy "jak przelew jest opisany"?
Pytasz o "tytuł" przelewu czy o co?
Jeśli pytasz o tytuł, to w tytule zazwyczaj do weryfikacji należy podać różne liczby znaczki i krzaczki, PRZEZNACZONE WYŁĄCZNIE DLA CIEBIE i twojej weryfikacji.
Taką informację otrzymasz z allegro. Nikt ci nie udostępni danych ze swojego przelewu, bo one i tak ci nic nie dadzą.
Tak, chodzi mi o tytuł przelewu.Szukam swojego z kwietnia ubiegłego roku i zwyczajnie mi zaginął, nie mam pojęcia co sie z nim stało i chciałem jakąs wskazówkę po której mógłbym go znaleźć.Wiem tylko że był na kwote 1zł chyba
@serviceopen Filtrowanie przelewów poniżej 2zł z ostatniego roku, chyba nie wyrzuci ci 100 wyników? 😄
Chodzi o tytuł przelewu? On jest zawsze taki, jak sam go wpiszesz. Przy ratach możesz pisać - rata do umowy nr...... Przy przelewie weryfikacyjnym też piszesz, co chcesz. To ma marginalne znaczenie.