anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka odebrana podczas gdy jej nie odbierałem bo nie dostałem powiadomienia odbierz przesyłkę

Client:97639212
#8 Zapaleniec

Opis problemu: Moje zamówienie z 22 marca na stronie Allegro pokazuje przesyłka opłacona , oczekuje na nadanie , w drodze ,przesyłka odebrana 26 marca godzina 11:37 .

Problem jest w tym ,że ja jej nie odebrałem i nie dostałem powiadomienia a jest zapis na Allegro ,że przesyłka jest odebrana mało tego nie ma w zestawie wysyłki pozycji odbierz przesyłkę .Z Allegro korzystam od 3 lat i nigdy nie miałem takiej sytuacji.

Przesyłka figuruje jako odebrana 26 marca godzina 11:37 ale przed statusem odebrana jest jeszcze odbierz przesyłkę a tego zapisu nie ma na mojej stronie Allegro są cztery etapy a powinno być pięć jak dobrze pamiętam status odbierz przesyłkę jest informacją powiadamiającą na telefon i na pocztę z kodem odbioru .Tego etapu tutaj nie ma pytanie dlaczego ? ja tego nie wiem .

Właściciel sklepu wysłał mi skan gdzie jest informacja ,że on wysłał mi tą przesyłkę  i ze ona jest odebrana 

Na mojej stronie Allegro jest też zapis ,że jest ona  odebrana ale jest pominięty jeden punkt tj odbierz przesyłkę 

Jak to możliwe , że doszło do takiej sytuacji taka rzecz nie powinna się wydarzyć jestem po dyskusji z właścicielem  sklepu na czacie Allegro który ich o tym powiadomił jak na tą chwilę nie mamy odzewu z ich strony . 

I co dalej ? z tym kto powinien to wyjaśnić ? bo na pewno nie ja jako kupujący bo nie mam instrumentów do rozwiązania tej sprawy 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

Client:106961897
#7 Wielbiciel

Jest do punktu DPD przez przewoźnik DHL.

Numer to wciąż 30385692657 przez przewoźnik DHL

Screenshot_20251218_200639_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:106961897 Dziękuje za informację. Weryfikuję Twoją sprawę 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:106961897
#7 Wielbiciel

Dziękuję, czy resztę informacji dotyczących sprawy mogę dostawać na e-mail?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Client:106961897 Tak. Twoja sprawa jest aktualnie weryfikowana przez doradcę, który skontaktuje się z Tobą w mailu 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów