Opis problemu: Moje zamówienie z 22 marca na stronie Allegro pokazuje przesyłka opłacona , oczekuje na nadanie , w drodze ,przesyłka odebrana 26 marca godzina 11:37 .
Problem jest w tym ,że ja jej nie odebrałem i nie dostałem powiadomienia a jest zapis na Allegro ,że przesyłka jest odebrana mało tego nie ma w zestawie wysyłki pozycji odbierz przesyłkę .Z Allegro korzystam od 3 lat i nigdy nie miałem takiej sytuacji.
Przesyłka figuruje jako odebrana 26 marca godzina 11:37 ale przed statusem odebrana jest jeszcze odbierz przesyłkę a tego zapisu nie ma na mojej stronie Allegro są cztery etapy a powinno być pięć jak dobrze pamiętam status odbierz przesyłkę jest informacją powiadamiającą na telefon i na pocztę z kodem odbioru .Tego etapu tutaj nie ma pytanie dlaczego ? ja tego nie wiem .
Właściciel sklepu wysłał mi skan gdzie jest informacja ,że on wysłał mi tą przesyłkę i ze ona jest odebrana
Na mojej stronie Allegro jest też zapis ,że jest ona odebrana ale jest pominięty jeden punkt tj odbierz przesyłkę
Jak to możliwe , że doszło do takiej sytuacji taka rzecz nie powinna się wydarzyć jestem po dyskusji z właścicielem sklepu na czacie Allegro który ich o tym powiadomił jak na tą chwilę nie mamy odzewu z ich strony .
I co dalej ? z tym kto powinien to wyjaśnić ? bo na pewno nie ja jako kupujący bo nie mam instrumentów do rozwiązania tej sprawy
Jest do punktu DPD przez przewoźnik DHL.
Numer to wciąż 30385692657 przez przewoźnik DHL
@Client:106961897 Dziękuje za informację. Weryfikuję Twoją sprawę 🙂
Dziękuję, czy resztę informacji dotyczących sprawy mogę dostawać na e-mail?
@Client:106961897 Tak. Twoja sprawa jest aktualnie weryfikowana przez doradcę, który skontaktuje się z Tobą w mailu 🙂