anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłki zwracane do nadawcy?

kade212
#1 Nowicjusz#

Uwaga! Trzy razy się zastanówcie zanim wybierzecie dostawę paczki allegro one box. Ja nie skorzystam z tego nigdy więcej. Kant gigant. 12.03. zrobiłem dwa zakupy. 13.03. sprzedający pięknie nadali przesyłki. 14.03. o 06:35 rano obydwie wylądowały w oddziale doręczenia w Poznaniu. Deklarowany w momencie sprzedaży termin dostawy obydwu to 14.03.

Poleżały tam... do 19.03. po czym zostały odesłane z magazynu do nadawców z adnotacją "Nie udało się dostarczyć przesyłki." Skandal to jest powiedziane delikatnie i cenzuralnie.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Oni wpadli w nawyk.🙄

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

dokładnie tak

My tu o tym wiemy, ale kupujący tu wpadają z żalami jak juz jest za póxno. Nie ma jak powszechnie wysłać takiego ostzreżenia 

oznacz moderatorów

kade212
#1 Nowicjusz#

To może jakiś wykop? jakieś profile na FB? może jakieś media podchwycą i opiszą co wyprawiają.

oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@kade212 przepraszamy za tę sytuację. Prosimy poczekaj na odpowiedź w prowadzonej korespondencji e-mail. 

oznacz moderatorów

kade212
#1 Nowicjusz#

Nie mam na co czekać. 18.03. p.K. z zespołu allegro odpowiedział "Opóźnienie w dostarczeniu przesyłki nie powinno mieć miejsca. Rozumiem, że sytuacja jest niekomfortowa, dlatego zrobię co tylko możliwe, żeby paczka jak najszybciej trafiła do Pana. Bardzo przepraszam za utrudnienia." 

a 19.03. przesyłki zostały odesłane do nadawców. Skasujcie te usługę, bo jest to okłamywanie klientów zasługujące na skargi i kary dla allegro.

oznacz moderatorów