Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po 4 dniach zwróciłem nieużywany towar kupującemu za pomocą smart zwrot, po wysyłce kupujący oznajmił, że jest osobą prywatną i jeden dzień miną na zwrot wiec zwrotu nie przyjmie. Ok stwierdziłem ze paczka wróci do mnie co się nie stało (w systemie nie miałem problemu ze zwrotem, moje nie dopatrzenie odnośnie terminu natomiast kod zwrotu bez problemu się wygenerował). W tym momencie sprzedający chce abym przelał mu pieniądze za wysyłkę inaczej nie odeśle towaru. Co mogę zrobić, nie chce płacić po raz kolejny za wysyłkę i nie chce aby ktoś sie bogacił w taki sposób ?
Osoba prywatna nie musi przyjmować zwrotów, ale jak je udostępnił i zaznaczył że masz na to 1 dzień to powinieneś nadać w ciągu jednego dnia od odebrania, obejrzeć towar i odesłać, trzeba czytać warunki zwrotów 😞 Błędnie wysłałeś pokryj koszt powrotu paczki 😞
Ok, zgadzam sie moje nie dopatrzenie ale dlaczego odebrał zwrot jeśli powiedział ze nie odbierze a teraz żąda pieniędzy za odesłanie ? tylko o to mi chodzi
Zwrot był za pomocą allegro smart swrot a wiec dokaldnie bylo wiadomo co i od kogo to jest
Sprawdź w zakładce O sprzedającym, czy to nie firma, bo jeśli tak, to zwrot musi przyjąć.
Ja się zastanawiam, w jaki sposób był tam 1 dzień na zwrot,
jeśli minimum jakie można wpisać w Zwroty to 14 dni.. Ciekawe 🤔