Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co mam zrobić jeśli w opcji "kup bez rejestracji" zamówiłam 5 przemiotów a przyszły 2? Do tego 2, które przyszły są uszkodzone. Pisałam do sprzedającego na 2 różne maile i dzwoniłam kilka razy. Po rozmowie sprzedawca mówi, żebym dalej klikała reklamację przez aukcję gdzie kupowałam. Ale jak skoro nie mam konta? Teraz już założyłam...ale wiadomo, że teraz nie widać mojego poprzedniego zamówienia. Sprzedawca upiera się przy swoim a ja nie umiem tego zrobić albo może właśnie nie da się tego zrobić?
To jest ta oferta :
Zamawiałam bez konta więc nie moge otowrzyć dyskusji :< konto założyłam przed chwilą, żeby móc coś więcej się dowiedzieć
@Client:91619108 złóż pisemną reklamację na maila, nie masz obowiązku korzystać przez stronę allegro gdzie i tak tego nie zrobisz jako zakup bez rejestracji 🙂
W zakładce reklamacje masz dane do wysłania towaru i pism na reklamację 🙂 po 14 dniach rzecznik konsumenta 🙂
@Client:91619108 Sprzedawca wprowadza Cię w błąd i udaje Greka. Poproś o pomoc Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... Postawią go do pionu.
Reklamację pisemną już mu złożyłaś.