Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@aussie_2007 A Ty bywasz na fejsie może..?
@Vryko , bywam, bywam. Gdzieś istnieć trzeba. 😉
bardzo_tajna_ścieżka_hłe_hłe
@aussie_2007 Kochana, no prawie spotkanie absolwentów po latach 😊
@Remedios2Nooo! 😄
Jeszcze kilka osób i magiel prawie powstanie z martwych. 🙃
@aussie_2007Napisałam do Romki. Może wpadnie, o ile się nie zestarzała na amen. Wierzę jednak, że wypiękniała jak my 🙂
@WREDZIA-W1Ooo, Romcia to dopiero wypiękniała! A wigoru ma tyle, że pół Wrocławia mogłaby obdzielić. 😄
Próbuję się do niej dodzwonić, ale na razie bez skutku. Będę nieustępliwa. 🙂
@aussie_2007 To było dawno. Może zmieniła numer?
@WREDZIA-W1Nie dawniej, niż przed świętami. 😄
Na dzień dobry screen ? Powiadomienia czytałem
Już wątki usuwają. Nie dobre adminy.
Hej Jasiu. Weszłam, klikam, ale nie umiem się tu poruszać, czytać, co kto do kogo, chyba nie ma tu da mnie miejsca 😞
@AureIia Spokojnie rozkminisz 😍
@-cmoki- gdzie jest dir i cp?
Może będzie ...Maćka gnęb 😁
@-cmoki- coś Ty, on żonaty!
A mydła też nie ma i tylko ten luźny wątek? Link do Cafe dała mi ta ruda 🙂 od szkoły nauki jazdy i koni z dir, ale loginu nie pamiętam.
@AureIia Gdyby nie to, że muszę dbać o reputację, to bym teraz napisał, że się stęskniłem.. 😉 Witaj 🙂
@-cmoki- zaprzeczam, wiadomości nie są usuwane, a przenoszone tam gdzie ich miejsce.
@_HolaOla_ To wprost zapytam ile mam czasu na zakup i płatność do wylogowania z automatu ?
Jasiu, a pytasz o zwykle aukcje, czy te głupie ogłoszenia, bo w tym temacie mam juz niestety tylko zle doświadczenia z próbami zapłaty, wylogiwanien, finalizacji itd.