Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@szaman71 Siema, Młody 😉
Witaj Stara Gwardio:-), dzięki za "młody", od razu ubyło mi ze 70 lat 🙂 🙂
Hejka, ale kim jesteś, @szaman71 ? Mam już bardzo zaawansowanego Alzheimera chyba.
Hej, to ja pamiętam, że mieszkasz w pięknej miejscowości niedaleko morza, a Ty zapomniałaś zaciekłego fana metalu? 🙂 Witaj Aurelio, kiedyś pisałem, że Cię lubię, bo masz rzadkie imię, takie, jak moja Mama 🙂
Ha, to jednak Ty masz Alzheimera, bo ja mieszkam po drugiej stronie mapy, Podkarpacie :). Czy Ty miałeś na "o mnje" gostka z długimi, falowanymi włosami z zespołem muzycznym?
Cholera, skleroza, ok, też dla ludzi:-) Miałem Jima Morrisona, ale w awatarze na Cafe. Jednak myślisz chyba o kimś innym, on miał Metallicę na stronce..
@szaman71 No Młody. U mnie powinno być Vryko66 😉
@atarog, no mimo mojej zaciętości całej, i dobrej woli, i optymizmu muszę się przyznać że zostałam pokonana 🙂
@Remedios2 a bo to do doopy jest Bełatka... Wchodzę z maila, czytam, klikam odpowiedz i wywala mnie na logowanie. Ok, fajnie. Ale potem nie wracam tu, tylko ląduję gdzieś na liście tematów i tak muszę na piechotę iść... Kiedyś na cafe jak człowiek nie był zalogowany to i tak po zalogowaniu wracał, gdzie chciał być...
A teraz jeszcze znajdź, gdzie ktoś coś napisał... Masakra jakaś:-D
Pampersa założyłam to nie obsikam, ale cmoka obślizgłego zostawiam. :-****
Dla wsiech a co tam, dla wyjadaczy i dla wilczków tyż. Tylko się za mocno nie obcierać
@ifonka-zabapożycz pampersa;-)
oj, tam zaraz pożycz! na allegro se kup! na bidnego nie trafiło
jak te emoty odnaleźć? raz mję się jakoweś okienko z nimi otwarło, ale nie wiem jak
przetestujemy emoty i całą resztę...🤣
Dziń dybry jak mawiali w pewnym serialu.
Melduję swoją obecność.
Cześć @pikinier10
@atarog czołem
Dziwnie tu, co @pikinier10 ?
Dziwnie tu, co @pikinier10
@atarog Nie da się ukryć, że tak. Jak ktoś słusznie zauważył na starym caffe było jednak znacznie lepiej. Wtedy było wiadomo kto komu na co odpowiada.
Chciałam wstawić zdjęcie ale jakby z fona nie chce łyknąć:-(